Los Angeles Haunted Hayride
2013-10-28 / 06:34:52 / Allmänt

OMG!! Vi kom precis hem från Haunted Hayriden:en och det var skitkul! Varför har dem inte sådana påkostade grejer i Sverige för?!

De som var dåligt var att det inte fanns någon taxi där på tillbakavägen. Vi åkte nämligen dit med en, men vi fick stå och vänta en timme innan vi kunde åka hem. Var skitläskigt, för vi hade gått ner till en väg där det inte var något folk typ och mörkt mitt i skogen. Sedan helt plötsligt kommer fem rådjur jättenära oss och några tjejer stannar en bil bredvid oss och säger att vi ska vara försiktiga för just nu är det parningstid för dem och dem kan hoppa på folk då. Men tack för det liksom! 

Det var ett stort område där de hade bland annat karuseller, spådamer, en bio där de visar riktiga mord och platser där det spökar på här i LA och när man gick omkring kom det massa monster som hoppade fram och skrämde en när man inte var beredd!
Kunde tyvärr inte ta kort under själva åkturen. Men man fick sitta bakom en traktor på en kärra med hö och åka runt i parken i 25 minuter. Dem hade verkligen lagt ner massa jobb på detta och det var riktigt bra gjort. Vi fick åka igenom en kyrkogård, ett majsfält där folk hoppade fram, en lada där massa lik i plastpåsar hängde i taket och sedan började leva och kom fram och hoppade upp på oss, en kyrka som var jätteläskig och massa annat! Man var inte beredd på alla monster och så som helt plötsligt kom fram och hängde över en och viskade och skrek i ens öra. Jag skrev högt flera gånger faktiskt! ;)
 

0 Kommentarer« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här:

Follow on Bloglovin