Bilbingo is da shit!
2012-07-19 / 17:42:49 / Allmänt

Kom precis hem från jobbet och ska byta om till fritidskläder. Känns nästan som att jag bor i mina jobbarkläder. Illgröna är dem också! :/

Slank in på affären och köpte lite vattenmelon och grejer. Tänkte nämligen åka iväg och spela bilbingo nu. Jag och pensionärerna. Är ju skitkul att spela! Hoppas jag vinner bara. Ska köpa dubbla lotter, för större chans.

Konjak gör allt lite godare!
2012-07-18 / 19:31:26 / Allmänt

Var bara tvungen att ta en skiva av den jättegoda sockerkakan morfar bakade här om dagen. Det är ju trots allt lillördag ;)


Den hemliga ingridiensen för att få en sockerkakshatarare som mig att gilla detta tråkiga och torra bakverk stavas KONJAK!

Powerprincipen
2012-07-17 / 21:15:04 / Allmänt

Sitter här med en kopp champagneté med näsan begraven i en ny bok jag hittade idag. Powerprincipen av Camilla Björkman och Ulrika Ek. Brukar aldrig ha ork eller tålamod att läsa fakta- eller självhjälpsböcker, men jag drogs till det lite "tjejiga" bomomslaget och tänkte att detta nog kan vara en bok för mig att läsa. Känner mig ju så himla vilsen när det kommer till vad jag vill göra i framtiden. Vet på ett ungefär hur jag vill ha det - ett roligt jobb som jag brinner för och som även ska feta till plånboken ganska rejält! Men VILKET jobb är det?

Tycker i alla fall att boken är väldigt lättläst och kommer med konkreta tips på saker man kan göra och tänka. Ska fortsätta lite till nu innan jag ska sova. Upp och jobba imorgon! (Tänker alltid NEEEEEEEEEEEJ, JAG DÖR SÅ TRÅKIGT, men det är heeelt fel enligt boken. Måste se det positiva. Jag får en erfarenhet och kan tjäna pengar så att jag kan göra det jag VERKLIGEN vill senare)

Follow on Bloglovin

RSS 2.0