Vi vill ha hund!
2010-10-24 / 20:48:16 / Allmänt

Satt inatt inne på Blocket och tittade på kattungar. När jag vaknade imorse gick jag in till mamma för att berätta vad jag hittat. Då sitter hon också inne på Blocket och tittar på samma sak. Vad är oddsen för det liksom?!
Men nu har hon ändrat sig och vill hellre ha en liten, liten hund. Det tackar jag inte nej till! Bättre än katt enligt mig.

Lutar i sådana fall mot en Pomerarian. De är ju ursöta!Dock är inte detta helt 100 än, men hålla tummarna skadar ju inte!


WHIP MY HAIR
2010-10-07 / 21:44:25 / Allmänt

Såg att Will och Jada Smiths dotter har släppt en låt nu. När man lyssnar på den känns det inte som att det är en 10-åring som sjunger. Kolla på bilderna också. När jag var i den åldern gick jag typ runt med musse pigg tröjor!
Men hon har cool stil, tummen upp!


Pluggisdag!
2010-10-07 / 17:17:17 / Allmänt

Gud, nu tar jag en paus och sätter mig här framför datorn. Har suttit med huvudet begravd i massa körkortsböcker. Kommer drömma om skyltar i natt!

Imorgon ska jag äntligen neråt i landet och hänga lite med mitt crew! Var ett tag sedan jag var där nu. Blir väl att åka in till stan och shoppa. Jag har två saker jag MÅSTE köpa som jag vet, ett par skor och nytt NK-té. Sen får vi se vad mer som kan tänkas slinka ner i (ner i vadå? Man shoppar ju inte med varukorg direkt?) någonting.

Puss hej!


Det här är vad jag har suttit och tittat på hela dagen. Massa grönt té har druckits också!


And I'm baaaaack!
2010-10-05 / 17:42:53 / Allmänt

Äntligen hemma! Jag råkade gå av på fel hållplats så har typ fått gå 1 mil eller något!

Körningen gick bra och jag ska börja med motorväg imorgon. Skönt det. Hade egentligen en tid på torsdag kl 08.00 på morgonen men den byttes till 14.30 imorgon i stället!

Sedan har jag märkt en sak. Eller jag har tänkt på det förut också men det slog mig extra mycket idag. Fyfan vad Gävle suger som shoppingstad. Jag älskar att gå i affärer men där finns det ju inget som är kul. Hittade bara ett par skor och lite saker på The Body Shop och det var de. Blev less med det samma och tog bussen hem igen.


Lite småsaker. ÄLSKAR deras produkter!

Den här kommer ut i butik nästa vecka och jag är den första som har den här! Lyckades babbla mig till att få den helt gratis! :D:D:D


Hej, det var inte igår!
2010-10-05 / 11:15:31 / Allmänt

Kände att det var dags för en liten update. Har inte skrivit här på några veckor eftersom jag egentligen inte gjort något superkul. Har haft min intensivkurs för körkortet vilket faktiskt var kul. Roliga tjejer i min grupp, så kände som man var tillbaka i skolan.

Dock har jag massa körlektioner kvar som jag inte hann köra då, så det skjuts upp hela tiden. Vill ju få körkort så fort som möjligt ju! Inte vänta hundra månader. Ska i alla fall in och köra en timme i stan idag, så vi får se hur det går.

Tänkte passa på att köpa lite grejer också. Skor och handkräm är det jag behöver mest!
Tänkte nog slå till på två par. Ett par nya ridstövelaktiga skor, eftersom dragkedjan gick sönder i mina andra och ett par biker boots!

Hoppas jag kommer hem nöjd idag då!


Follow on Bloglovin

RSS 2.0