Gingerbread Chocolate
2013-11-16 / 05:25:11 / Allmänt

Nu är vi tillbaka efter julklappsshoppingen. Hittade två julklappar annars var resten av inköpen till mig själv. Varför ska det vara så himla svårt att hitta saker som är bra, men inte allt för stora och tunga för flygresan!?

Såhär kommer min fortsatta kväll se ut. En cola light och en ny choklad med pepparkakssmak som jag hittade nere på Whole Foods. Blir ingen utgång ikväll. Den förra var heeeeelt crazy! Vågar typ inte berätta om den. Men kan ju säga som så att jag hamnade uppe på scen på en burlesque show och fick en lap dance, fick världens niccokick av en vattenpipa inne på ett hookahställe, fick en date med en soldat i turtleströja och slutade morgonen på Carls Jr med en god burgare.

 Sverige VS Portugal
2013-11-15 / 22:44:48 / Allmänt

Kollade precis klart på fotbollsmatchen som alla andra där hemma. Första halvleken fick jag titta på engelsk tv men sedan hittade jag en sida som sända Tv4 i bra kvalitet! 

Ska ut på julklappsjakt nu. Tänkte vara ute i god tid i år. Slutar väl med att jag bara hittar saker till mig själv :P

 
 
 

På inspelning av Two and a Half Men
2013-11-13 / 18:31:23 / Allmänt

 
 
God morgon!

Ska snart börja beta av mina läxor och skoluppgifter, men kan slänga upp ett inlägg här innan.
I fredags var jag och Julia på inspelningen av Two and a Half Men och det var verkligen superkul! Vi fick se hela studion med alla rummen som de spelar in i och medan dem filmade skulle vi skratta högt mellan replikerna. När man kollar på serien på tv har dem ju alltid inspelat skratt och jag har alltid trott att det är samma skratt varje gång som dem bara "klistrar in", men det stämmer inte, utan det spelas in på plats under varje ny scen.

Var i alla fall väldigt kul att få se dessa stora skådespelare i verkligheten när de spelar in. Jag har ju varit statist i Sverige flera gånger innan, men jag tyckte faktiskt att det gick smidigare och bättre under denna inspelning. Dem hann med flera scener under de 3 timmar vi var där. De bjöd även på pizza till oss alla, mums!

Ett plus var att i sista scenen var Rose och Walden (Ashton Kutcher) i ett hotellrum och att han endast hade en liten handduk på sig!! ;)

Fick tyvärr inte ta med mig min kamera, så snodde bilder från google. Men alla skådespelare kom fram och hälsade på publiken före och efter inspelningen.
 

West Hollywood Halloween Carnaval
2013-11-07 / 23:49:00 / Allmänt

Hej, länge sedan jag skrev. Har varit lite upptagen i skolan, men nu är jag ledig en hel vecka, för är Veterans Day på måndag så den är stängd då! :)

På Halloween förra veckan var vi på West Hollywood Halloween Carnaval som är världens största. Det var heeeelt sjukt stort och sådant drag där, älskart! En halv miljon utklädda människor. Det var superkul, för alla hade verkligen gått all in. Från 3-åringar upp till 70-åringar hade klätt ut sig! Den vanligaste utklädnaden var nog Miley Cyrus och Breaking Bad ;)

När Julia och jag gick omkring där såg vi en kille som började brinna. Folk började jubla och klappa händerna, för de trodde de var ett uppträdande, men jag tänkte direkt att det inte var på riktigt. Han sprang ju omkring bland allt folk helt övertänd. Såg sedan i tidningen att han hade dött pga sina brännskador. Han hade alltså råkat tända på sig själv när han skulle tända sin cigg. Stackars han och hans närståenden att folk jublar när han brinner!! Finns även videos på youtube som folk filmat och lagt ut.


Typ den största kostymen!
Vette tusan vad han var utklädd till. En grottmänniska?
 

Shopping
2013-11-07 / 21:13:00 / Allmänt

Tog kort på några saker jag köpte på min shoppingrunda förra veckan. När jag stod inne i en affär så märkte jag att massa människor stirrade på mig. Efter ett tag undrade jag varför, hade jag gylfen öppen eller nåt? Sedan såg jag att Jessica Alba stod precis framför mig i kön! När jag gick ut ur affären var de även paparazzis där. Har alltid tyckt att hon ser så fin ut och det gjorde hon i verkligheten också. Hon såg verkligen inte ut att vara född 1981!
 
Bilder från när hon lämnade affären...
Nya byxor, från Forever 21 och Juicy Couture
Nya tröjor till hösten (inte för att de behövs kanske, vi hade 28 grader igår!) från Forever och Michael Kors
Har länge letat efter ett par ballerina i rätt skinnmaterial och nu hittade jag dem perfekta från Vera Wang. Slängde direkt mina trasiga gamla i fuskskinn!
Lite nytt smink från MAC, bland annat Rihanna's ögonskuggor. Man får passa på då det är billigare här än i Sverige :P
Goda doftljus!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0