Barnvakt!
2011-07-29 / 22:00:26 / Allmänt

Har jobbat ett 25-timmars pass igår till imorse och är otroligt trött nu. Somnade en stund innan middagen, vilket var väldigt skönt. Nu har syster gått ut på middag med gubben sin, så sitter barnvakt. Som tur är förvandlas dem till änglar när föräldrarna lämnar huset, så är hur lätt som helst!

Vi har haft fredagsmys framför tv:n och kletat på oss lite ansiktsmask!


Vad glad man kan bli för lite Cola!

Såg att hon har en fluga på sin axel, haha!

Sedan blev det fotoförbud!


Vill haaa!
2011-07-27 / 11:59:44 / Allmänt

Gah, satt hela kvällen igår och kollade på systemkameror. Fick för mig att jag behöver en sådan och när jag nu har fått den tanken i huvudet kommer den aldrig att försvinna. Ska ner till Märsta idag så får väl ta en tur förbi en affär och köpa en tror jag. Någon från Canon EOS serien blir det nog. Har hört att dem ska vara bra!

Ska börja fixa i ordning mig nu. Har suttit här med min frukosttallrik i några timmar. Tar typ en tugga i kvartet. Men nu blir det bråttom, vill inte missa tåget och jag måste hinna packa då jag ska vara där nere i typ två veckor!


Alcatraz - Nya Lost!
2011-07-26 / 17:01:25 / Allmänt

Åh, såg precis denna trailer på den nya serien Alcatraz från skaparen av Lost, J.J. Abrams!Denna serie kommer jag definitivt börja följa i höst när den sänds. Hoppas bara tv-kanalen väljer att inte lägga ner den efter några avsnitt. Många serier har ju en tendens att försvinna när man väl börjar bli fast. Tror dock denna kommer få ganska höga tittarsiffror, så håller tummarna!


Flyg bokat!
2011-07-26 / 12:55:29 / Allmänt

Nu är flyget bokat och den 28:e augusti flytter jag då alltså till Berlin! Ska bli roligt då jag aldrig varit där tidigare. Har inte ens varit i själva landet, men nu blir det ändring på det!


Lite sena bilder
2011-07-24 / 19:00:06 / Allmänt

Jag har förstått att vissa som klickar in här får upp min blogg när de söker på Abu Dhabi och Dubai. Så får väl posta lite om vad man kan göra där som turist. Tyvärr har jag inte hunnit göra alla de saker jag tänkt, men kommer som sagt att åka tillbaka dit många gånger i framtiden så...

Så om jag fortsätter där jag slutade:


Familjen kom till slut där mitt i natten. Barnen hade somnat i taxin från Dubai och när jag såg dem för första gången hade dem växt jäääätte mycket!

Påskägg och brev fick jag också från Sverige!

Sedan blev det en rundvisning på compoundet och en frukost som intogs på caféet.Efter det blev det såklart dags för bad...

... och solning!

Mot kvällen blev det en liten promenix längs strandpromenaden till Marina mall.


Sömntuta!
2011-07-14 / 12:18:15 / Allmänt

God morgon!

Skulle egentligen suttit på tåget mot Knivsta nu, men måste har stängt av min väckarklocka i sömnen, för jag vaknade aldrig i rätt tid. Ingen frukost har jag hemma heller så får hälla i mig massa lusseté istället!

Men nu ska jag snart bege mig, vill inte missa detta tåg också. Ska nämligen ner till systeryster och vara barnvakt. Får se vad man hittar på för skoj!


Och nej, det är finns ingen fel årstid när det kommer till att dricka lusseté!


Piffing på g
2011-07-13 / 14:03:19 / Allmänt

Nu är det nog dags att hoppa ur min pj och sätta på sig något annat bekvämt. Tänkte nämligen köra en fixardag idag, då naglar, bryn och allt annat ska piffas till!

Så dags att koka té och ta fram SATC-boxen!


Mer än tre månader sedan!
2011-07-12 / 17:42:38 / Allmänt

Hejsan alla!

Det var ett tag sedan jag skrev här. Tyvärr gick min kära fader bort så var tvungen att åka tillbaka till Sverige och förkorta min vistelse i Abu Dhabi. Jättetråkigt, men livet kan överraska en så ibland!

Jag klickade in här nu och såg till min förvåning att jag under dessa tre månader har haft väldigt många besökare. Tror faktiskt det har varit besöksrekord vissa gånger?! Vilka är alla ni och hur hittade ni min lilla blogg? Ska man behöva sluta skriva för att folk ska läsa? Typ samma inlägg om igen då eller? Haha!

Aja, ska ta upp denna blogg igen nu. Har nämligen en ny destination på g. Om 1,5 månader vankas det flytt till ett nytt land, så håll i er! :)


Saknar redan gullegrisarna där!

 

 Follow on Bloglovin

RSS 2.0