Helg
2013-05-30 / 22:09:54 / Allmänt

Hej på er!

Nu har jag mindre än en vecka kvar i skolan. Har fyra prov och några inlämningar nästa vecka och sedan är jag klar! Men känner mig ganska lugn. Det som jag har varit mest orolig för under terminen var en gruppredovisning som jag hade i tisdags. Har velat skippa den flera gånger, men åkte till skolan och gjorde det jag skulle. Är väldigt glad nu att jag faktiskt gjorde det, för fick bra respons från min lärare som tyckte att jag hade tagit med väldigt viktiga saker (som de andra i klassen inte tog med i sina redovisningar).

Denna helg ska jag nog spendera vid poolen med skolböckerna. Har typ 14 kapitel att läsa inför alla prov nästa vecka, gaaaalet! :P

Ska även jobba lite nästa vecka också. På söndagen och på måndagen efter ska jag hjälpa till på ett event som kommer att hållas till på Rockstar Mansion uppe i hillsen. Det är ett event där många framgångsrika svenskar som lyckats här i LA ska uppträda, mingla, äta mat och lite annat. Första dagen ska jag jobba med IT och andra dagen Stage Mangagement och se till att alla artister kommer upp på scenen när de är deras tur och att allt är i ordningställt. Ska bli kul!


chicken shawarma
2013-05-27 / 08:20:03 / Allmänt

Hej på er där hemma!

Söndag idag, men är memorial weekend vilket betyder att alla är lediga imorgon från skolan!
Har idag varit ute och gått i lite affärer och även köpt en chicken shawarma. Har längtat efter en sådan sedan jag bodde i Berlin och åt det där för första gången. Pita Bar & Grill på Fairfax ska tydligen sälja Los Angeles godaste chicken shawarma och gott var det allt! Själva restaurangen är inget att hänga i granen, men maten var grymt god. Märktes att den var populär, för det var fullt med folk när vi kom dit.

Pyntat för Memorial Day här där jag bor.


Ny frilla
2013-05-23 / 02:53:08 / Allmänt

Hej på er!

Efter skolan idag kände jag att jag inte hade någon lust att åka hem. Tänkte därför istället åka förbi Toni & Guy som ligger typ 5 minuter från skolan med buss och boka en klipptid. De hade en tid ledig när jag kom fram så slog till på den. Så nu är jag nyklippt och har nyslingrat hår. Blev faktiskt väldigt nöjd. Dem var väldigt noga och duktiga. I början skrev dem ner massa saker på ett papper om mitt hår som jag inte har någon aning om vad det var. De drog av ett hårstrå och stog och inspekterade det och skrev ner. Antar att de kollade kvalitet och så.

När jag skulle boka tiden kommenterade killen att jag har samma efternamn som Dolph Lundgren. Slog till med den gamla vanliga "jo, han är min pappa". Det funkar varje gång! Dem började wow:a och åh:a säg och berättade hur mycket det äääääälskar Dolph Lundgren och att han är riktigt "dope". Sedan när jag kollade på kvittot och att de stavat mitt namn "Natali Loundgre" säger nog ganska mycket om hur stor favorit Dolphan är för dem.

Äh, fick inte till nån bra bild på håret i camen. Men ni får försöka se framför er något fint ist :P
 

Lördag
2013-05-19 / 03:48:05 / Allmänt

Hej hej!

Sitter här i min stol och har precis valt kurser inför nästa termin. Blev två businesskurser, en engelskakurs och en kurs i journalistik. Behöver bara ta två businesskurser till för att lyckas få två diplom och eftersom jag måste läsa fyra kurser här valde jag även en engelska kurs (hamnade ju på samma nivå som amerikanarna på mitt placement test) som kan vara bra att ha läst här och en journalistkurs eftersom jag är nyfiken på det och vill se om det är något jag vill fortsätta med i framtiden.

Känner att jag börjar bli sjuk. Har ont i huvudet, har haft ont i halsen sedan igår plus att jag känner mig lite svag och mår illa. Jag ska ha en gruppredovisning nästa vecka och förra veckan önskade jag att jag skulle vara sjuk då för att slippa det. Nu verkar det sig som att jag kommer bli sjuk. Men kan ju verkligen inte missa redovisningen, eftersom en stor del av betyget hänger på den. Får väl stå där framme och redovisa om Budweiser med feber och sexig hes röst, haha! 

Skulle sitta fint med en cheesecake från cheesecake factory nu asså! Har ätit två olika där, denna var godast med "Layers of Moist Chocolate Cake, Chewy Brownie, Toasted Coconut-Pecan Frosting and Creamy Chocolate Chip Coconut Cheesecake."

lite shopping
2013-05-18 / 01:47:45 / Allmänt

Hej svejs!

Har varit och köpt en till resväska idag. Behöver en extra på grund av shoppingen som gjorts dessa månader här. Tog kort på lite av det jag köpt:

Min nya dator. De hade något erbjudande, så jag fick plocka på mig saker inne i butiken för 10% av vad min dator kostade. Blev en datorväska, mina favorithörlurar (äger redan ett par av dem och de är grymma!) och recoveryskivor som är väldigt viktiga att ha om jag måste formatera om datorn.
Hittade min favoritbh från Calvin Klein som jag älskat i flera år nu, för endast $17 här. Helt galet billigt. Kostar 400kr styck hemma i Sverige, så köpte på mig några stycken nu! Även ljus och bra sminkborttagning från Kiehl's.

En röd klänning som jag köpte i San Francisco.

En strandhandduk från Tommy Hilfiger. Behöver verkligen en stor bandhandduk till poolen eller om man ska till stranden. Tar man en vanlig handduk är dem alltid så små och korta :P
Och den bästa ansiktskrämen från Biotherm som jag använt sedan jag gick på högstadiet.

On lockdown
2013-05-16 / 23:34:00 / Allmänt

 Hej på er!

Har precis kollat in mello och det var inte direkt några bra som tävlade idag. Får se hur det går på lördag.

Idag när jag satt i skolan så ploppade en tanke upp i mitt huvud om vart jag skulle gömma mig om det skulle bli en skolskjutning. Fattar inte varför? :S Fem minuter senare började allas telefoner att ringa i klassrummet. Då var det från skolan med ett inspelat meddelande om att vi var on lockdown. Så läraren gick och låste dörren och vi fick sitta inne och vänta. Vi kunde ju följa i våra mobiler att det var en gunman som hade ringt och hotat om att skjuta på någon skola i LA, så vi visste ju vad det handlade om. Men efter en halvtimme var det några som ville gå, så då gick även jag. Vem vet hur länge man annars skulle suttit där inne? Men såg på klockan att precis när jag gick var det en kille som blev arresterad på skolan. Fast blind som jag är så missade jag det :P
Hittade en video från nyheterna då de filmar på våran skola. Ni kan ju se så ser ni lite hur vårat campus ser ut! :)

Jaja, ska iväg till The Grove och köpa ett par skor till min kära syster nu, vi hörs! :)
 
Edit: Tog bort videon. Den startade varje gång man klickade in på min blogg, vilket var väldigt irriterande.

tisdag
2013-05-14 / 23:57:46 / Allmänt

Hej på er där hemma!

Ligger här i sängen och tittar på lite serieavsnitt. Känner mig inte lika stressad med plugg som jag gjorde förut, vilket är skönt. Inte många veckor kvar nu. Fick tillbaka ett prov i marknadsföring idag. Jag gjorde den på 7 minuter förra veckan, så kändes inte så svårt. Blev bara lite förvånad att läraren sa högt till alla i klassen att jag fick högst resultat av alla som gjort provet, när jag skulle gå fram och hämta den. PINSAMT JUUUH! :P


Johnny Rockets
2013-05-14 / 04:36:56 / Allmänt

God kväll.
 
Idag har vi haft 38 grader ute, gaaanska så härligt med andra ord! :)

Hade ett mission när jag flyttade hit att jag skulle prova lite olika hamburgare eftersom USA är hamburgarnas land. Har dock varit lite dålig när det kommer till det. Men i helgen var jag och Julia ute på shoppingrunda (handlade inget till mig själv, bara till folk där hemma) och så åt vi middag på Johnny Rockets. Det är en snabbmatskedja som ska föreställa ett 50-tals diner typ. Hamburgaren var inget speciellt, men om man jämför med McDonald's så var den ju otroligt mycket bättre. Bästa hamburgaren jag ätit här är dock fortfarande på The Counter där man får bygga ihop sin egna.


Runyon Canyon
2013-05-11 / 04:50:41 / Allmänt

Håller på med slutdelen på ett projekt som ska vara klart nästa vecka i skolan. Tog dock ledigt från det efter ett tag och promenerade lite i Runyon Canyon idag. Blev även lite promenad på de brantare delarna av berget där de inte finns någon väg. Är ju mycket roligare. Man halkar och snubblar omkring och tror att man hör ormar i buskarna hela tiden.
 
Joe Jonas från Jonas Brothers gick även förbi oss där uppe när vi satt på en bänk och vilade oss.

Torsdag, 10.20
2013-05-09 / 19:24:53 / Allmänt

Hej på er!

Kom precis in genom dörren. Har först varit i skolan och gjort prov, tog 7 minuter (!!) haha. Sedan sprang jag in på Ralphs och köpte lite ägg och vatten som fattades här hemma. Håller på att planera de sista dagarna här nu, är ju bara 37 kvar innan jag landar i Sverige. Får se om vi lyckas klämma in Las Vegas, Universal Studios, OC och lite annat innan dess.

Dagens shopping. Bra att den organiska maten är billigare här än i Sverige, då kan man äta lite hälsosammare! Btw, finns Snapple i Sverige? Sååå gott!

Bio
2013-05-05 / 17:55:57 / Allmänt

God morgon!

Gick upp vid 08 idag. Tänkte att jag inte skulle sova så länge, blir så svårt att somna ikväll då annars och så blir jag suuuupertrött imorgon när jag ska upp tidigt till skolan. Det är inte många dagar kvar där nu. Är ju typ hemma i Sverige om ca. 40 dagar! Både längtar och längtar inte. Ska bli kul att träffa alla, men känner att det är roligare att spendera min lediga tid i LA. Finns ju typ inget att göra i Sverige! :P

Idag ska jag faktiskt inviga våran bio vi har här på området. Har aldrig varit där, förstår inte varför då det är gratis för alla som bor här. Men denna månad har de Oscarsmånad där de visar alla filmer som varit nominerade 2013. Först ut för min del är Les Miserables!


Saturday, 16.19
2013-05-05 / 01:24:16 / Allmänt

God dagens!

Har precis duschat och tänkte nu sätta mig med lite plugg som måste pluggas. Feeeett tråk på en lördag, I know! Känns som att man inte gör något annat.

Har i alla fall spenderat min dag nere vid poolen med lite plask och stekning. Igår hade vi 35 grader ute, men ingen aning idag. Lite svalare dock.

Puss på er där hemma!

Pooldag
2013-05-03 / 01:43:41 / Allmänt

God dag!

Torsdag idag, vilket betyder att jag är ledig fram till måndag nu! Älskar torsdagar. Eller snarare, älskar torsdagar efter 09.20. För då slutar jag skolan. Blev att jag gick ner till vårat poolområde när jag kom hem och har legat där fram till nu, ca.4 timmar med andra ord. 34 grader ute idag, så var väldigt skönt att ligga där när det fläktade till ibland.

Får se vad helgen har att erbjuda. Inga planer ännu så länge...

En dag förut när vi var på stranden. Lite kallare då än nu ute.

Några bilder från San Francisco
2013-05-02 / 00:34:08 / Allmänt

Hej på er kära läsare!

Tänkte att jag ska slänga upp några av de bilder jag tog i SF. Lade in dem på min nya dator nu. Lite väl sent kanske, var ju några veckor sedan jag var där, men har inte så mycket annat att blogga om. Vardagen här händer det inte så mycket intressant på. Eller ibland, men inte idag. :P

Såg nu när jag lagt upp bilderna att det är rätt så dålig kvalitet på dem. Dem är mycket finare på min dator. Antar att det är blogg.se som sunkar ner dem... :/

Ni ser ju hur bilarna får parkera p.g.a. alla backar. I 90 graders lutning!

Önskar att ni kunde se hur jäkla branta backarna faktiskt var. Kan säga såhär, hade vääärldens träningsvärk efter min dagar i SF. Hade även bara med mig ett par skor dit, som jag fick skoskav i redan första kvällen. Vandrade i säkert 3 mil med dem på, ren smärta asså!
Lombard street, som är världens krokigaste gata. Gick typ snabbare att gå ner för den än att köra bil.


Follow on Bloglovin

RSS 2.0