Filmer
2010-06-23 / 23:49:33 / Allmänt

Sitter här med en Cola zero och kollar på Shutter Island, bra film än så länge! Tog dock en liten paus för att kolla igenom lite nya filmer så är på väg. Här är några som jag tycker verkar intressanta!


Piranha 3D
Jag gillar ju sådana här filmer. Spänning, spänning, spänning! Sedan brukar jag alltid få för mig att dessa varelser faktiskt finns, vilket mycket väl kan stämma när det kommer till fiskar. Jag menar, varför skulle det inte kunna finnas läskiga pirajor som levt ute i havet in the middle of nowhere och sedan tagit sig in till grundare vatten. Hajar har ju simmat upp hit till svenska vatten så... Ett plus för 3D också!


Salt
Filmer med typ CIA-agenter och skit gillar jag också. Denna har folk pratat om länge nu, redan innan inspelningen av den började. Får se om den lever upp till förväntningarna! Jag hoppas på det!



Wall Street: Money never sleeps
Uppföljaren till Wall Street med Shia Labeouf i huvudrollen. Jag har sett alla filmer han medverkat i och något dem har gemensamt är att det är stora produktioner som alltid drar in mycket pengar och publik. Han vågar inte göra några lågbudgetfilmer vilket såklart denna film inte är. Jag gillar honom och ser fram emot denna film!



Smurfs 3D
En tecknad får det bli också. Gud vad roligt att det ska komma en smurfarfilm. Tittade alltid på barnprogramet när jag var mindre och tror detta kommer bli superkul. Synd att man måste vänta tills nästa år bara. Kort trailer också!

Nu får det räcka, ska se klart på Shutter Island, sedan är det kanske en till film eller kudden som väntar!


The Biggest Loser Säsong 9!
2010-06-17 / 03:30:55 / Allmänt

Har suttit nu i lite drygt 10 timmar och haft Biggest Loser Marathon. Laddade ner den senaste säsongen och jäklar vilken sjuk inspiration det är att titta på. Känner för att springa upp för Mount Everest just nu och göra 1000 armhävningar på toppen och sedan gå på händer ner igen! Ska kolla klart detta avsnitt, sedan sova och imorgon äta en nyttig frukost och lyfta lite skrot!







Mini fashionista!
2010-06-16 / 17:32:04 / Allmänt

Om det är någonting jag älskar och kan lägga ner timmar på varje dag är det att läsa allt skvaller om kändisar. Det är så sjukt kul! När dem gör bort sig, gör något bra, kolla in deras misslyckade eller sjukt snygga outfitar!

En liten tös som jag garanterar komma bli populär när hon blir lite äldre är Suri Cruise. Tom Cruise och Katie Holmes dotter för er som nu undgått det, (hur man nu kan lyckas med en sådan tabbe?) Man har ju kunnat läsa om att hon i så låg ålder älskar kläder och bestämmer hur mamma och pappa ska gå klädda! Så söt är hon i alla fall!










Seriöst?
2010-06-16 / 13:58:15 / Allmänt



Inte för att jag inte tycker att det ska vara jämställt mellan kvinnor och män, flickor och pojkar, tanter och gubbar. Men blommiga kläder på pojkar? Jag tror inte ens dem VILL ha sådana kläder och om det nu är några föräldrar som tycker att dem ska ha det, tror jag nog att det är en liten grupp. Majoriteten säger nej och därför lär det väl inte sälja så bra heller. Jag säger som så, skaffa tyg och symaskin och fixa något själv. Kanske även ska boka en psykolog till ungen också för alla men han kommer få under skoltiden?


Jag skulle aldrig i hela livet sätta på denna på en pojke, fy så egoistiskt att göra!


Bleka tänderna!
2010-06-15 / 21:46:15 / Allmänt

Har tänkt bleka tänderna hos tandläkaren en bra tag och när jag pratade med henne om detta lät hon så negativ, så jag tänkte inte så mycket mer på det. Men nu har jag beställt ett kit som jag ska prova här hemma först. Om det inte blir ett så bra resultat bokar jag in en tid, även om hon inte tycker man ska bleka tänderna över huvudtaget!


Får väl hem det om 1-3 dagar enligt hemsidan!


JAG VILL TILL USA!
2010-06-15 / 16:54:02 / Allmänt

Nej, ska sticka iväg till affären snart och handla vad som behövs här hemma. Orkade inte igår utan fastnade framför True Blood och Hollywoodfruarna! Har nu också suttit i några timmar och läst au-pairbloggar från LA. I början när jag tänkte på att åka iväg till USA så ville jag komma till LA, Miami eller NY. Sedan var det NY jag verkligen ville hamna i, men nu börjar det luta mot LA igen. Men som sagt, familjen är viktigare än vart man hamnar. Klickar det inte med dem är det inget roligt år att se fram emot!


Frukosten i morse hade jag tänkt äta till min nya Topphälsatidning som dök ner i brevlådan, men fastnade framför datorn. Men nu ska jag slita mig och gå och handla lunch/middag. Nåt gott hoppas jag på!


TRUE BLOOD!!!
2010-06-14 / 18:36:00 / Allmänt

Herregud! Jag har helt glömt bort att True Blood hade premiär igår i USA. Har ju saknat den serien sjukt mycket i ett år nu typ. Så nu håller jag på att ladda ner, ska kila iväg till affären fort och köpte lite grönsaker och annat som jag tycker fattas i vårat kylskåp och sedan ska jag bänka mig ner framför en av de bästa serierna EVER!

Mycket Eric hoppas vi på denna säsong!

Det har kommit ut typ 13 olika posters för denna nya säsong 3, här är dem jag gillade bäst!


Klockren ju!







Gillar mest dem som är väldigt enkla med vit bakgrund!


Prao
2010-06-14 / 16:35:24 / Allmänt

Var ett tag sedan jag uppdaterade, men jag har varit sjuk. Var ju hundra år sedan jag har haft feber känns dem som. Sedan har jag även varit nere i Märsta plus jobbat så...

Skickade nyss iväg ett mail till ett dagis här i närheten ang. jobb, eller snarare erbjöd jag mig att jobba gratis, så att jag kan få en referens som inte tillhör min släkt, så jag kan åka iväg som Au-Pair. Får se om jag får något svar då.


Äntligen!
2010-06-09 / 14:07:08 / Allmänt

Gud vad ont i magen jag har!

Nu har jag packat klart det sista får jag hoppas, för ska snart kila till tåget. Fick en impuls nyss och bestsämde mig för att köpa ett Wiispel med bräda och wii fit plus! Så blir till att åka in till Uppsala innan jag kommer hem till Cina.

Adjöken!



Barnerfarenhet!
2010-06-09 / 12:44:05 / Allmänt

Våran telefon har ringt hela morgonen, eller förmiddagen kanske det är. Jag har svarat lite halvslumrigt eftersom jag i princip fortfarande sov när dem ringde.

- Aa, hallå dt Madde!
Tyst i luren, hörde säkert inte vad jag sa
- Ja, hejsan jag ringer från Sts!
Då blir jag tyst istället och försöker spärra upp ögonen så mycket det bara går för att piggna till
- Jaha, oj, jaha hej!


Aja, vi pratade litegranna eftersom jag inte skickat in mina papper än. Blev bara lite irriterad eftersom jag nu måste skaffa mig ytterliggare erfarenheter av barn. Jag har 7 års erfarenhet, men man får inte använda familjer. Så tänkte använda mina syrrors boyfriends eftersom vi inte är släkt, köttsligt och blodsligt (äckligt det låter!). Men nope, det räknas som familj i alla fall. Så hon rekomendera att jag sitter barnvakt åt grannar och kompisar. Eller praoar på dagid. Hallå, dem vill ha 200 timmars erfarenhet, blir ju jättemånga dagar ju. Så nu måste jag sätta hjärncellerna i arbete och klura ut något!

Ska åka ner till Märsta idag och sova hos syrran. Är nämligen barnvakt imorgon, synd bara att det inte ens räknas! På fredag är det jobb som gäller, shit, var länge sen man jobbade. Ska bli ganska skönt faktiskt!

XOXO


MTV
2010-06-08 / 23:01:22 / Allmänt

Jag missade MTV movie awards här i veckan och sitter nu och tar igen det. Jag älskar deras movie awards och det lyckas varje gång. I år tycker jag att Tom Cruise är skönast. Har är sin karaktär Jes Grossman från filmen Tropic Thunder (kolla på den om ni inte gjort det, skitkul film!) och har massa roliga scener med.

Här har ni hans dans med J. Lo till exempel. Vem trodde han kunde dansa sådär?! :)


Nej, nu ska jag forsätta att kolla, har en hel fantastisk timme kvar! Ladda ner nu och se ni också, puss!


Bara att sätta igång!
2010-06-06 / 16:50:08 / Allmänt

Fick ett mail nyss från STS där det stod att det är många amerikanska familjer som söker svenska au pairer just nu. Så om jag vill komma iväg i slutet på sommaren, början på hösten så är det bara att skicka in alla papper som ska skickas in. Så ska börja fixa med det nu! Måste boka en läkartid också, eftersom en undersökning måste göras. Gjorde en i höstas, men bara att göra igen då!

Har även fått en bild hemskickad från fotograferingen jag gjorde i London och tydligen måste dem gjort fel, för jag fick en skiva med ytterliggare 11 bilder på. Dem frågade mig när jag var där om jag vill köpa denna skiva (den skulle kostat runt 7000-8000 kr) men jag tackade nej. Nu har dem skickat den i alla fall, fast jag inte betalat. Vilken tur man kan ha då! Dock är inte jag själv så nöjd med bilderna, men jag fick dem gratis så tackar inte nej till det!





Hus
2010-06-04 / 15:13:40 / Allmänt

God morgon!

Sitter här och äter frukost/lunch då jag nyss vaknade. Blev en god sallad jag hackade ihop lite fort. Tittade på vågen nyss och enligt den är det - 2kg sedan jag åkte ner.

Well, igår när jag kom hem satt mor min och letade hus. Vi ska nämligen flytta. Jag vill ju inte bo här uppe i Gävle, utan vill ner mot Arlanda igen, men mamma vill inte bo i Märsta. Så jag försöker få henne att titta på hus lite där i närheten åtminstone. Typ Knivsta, Rimbo och Norrtälje. Dock hittade hon ett stort hus här i Gävle igår, så vi ska åka på visning snart. För min del hoppas jag den är skit, för vill inte bo där. Är lite ute på landet känns det som. Här jag bor nu har jag i alla fall 2 minuter till affärer. Dock är det huset vi ska kolla på sjukt stort. Det är liksom tre stora hus. Så trippelt mot vad vi har nu kan man säga. Nästan för stort enligt mig. Men kolla kan man väl alltid. Håller dock tummarna på att det blir ett nej! :)


Om dem vill flytta utomlands skulle jag inte säga nej!


Spelneard!
2010-06-03 / 20:29:26 / Allmänt

Har legat och spelat lite Call of Duty 4 nu och även laddat ner ett spel jag upptäckte fanns idag! Nämligen Prison Break! Blev skitglad, för älskade verkligen serien. Har även tänkt köpa ett Wii spel nästa vecka med den nya Wii fit plus. Provade på den i London, då den släpptes i november och dem stod utanför vårat jobb och promotade det. Även det skitkul!!! Har börjat spela väldigt mycket nu och mina ögon är som stora fyrkanter, men det är bara charmigt! ;)


Kommer väl ligga och spela detta hela natten långt antar jag!

Beach 2011, here I come! :)


Sova bör jag göra
2010-06-03 / 02:17:02 / Allmänt

Har legat här några timmar nu och läst denna blogg i december och januari. Kul att se vad jag hade för mig i London då. Var ju ett tag sedan och man glömmer mycket!

Just nu är det så tråkiga saker att skriva här i bloggen eftersom jag befinner mig i Sverige och det är inget som direkt händer. Men i höst blir det förhoppningsvis USA och då blir det åter kul att skriva, så det så! :)


En av många middagar i London!

Många långa promenader blev det också!

Men nu ska jag på toa, sedan sova. Åker nämligen hem till Gävle imorgon! :)


Ny serie!
2010-06-01 / 01:19:40 / Allmänt

Det börjar en ny serie idag 1 juni på Mtv. Om man kollar in trailern så verkar det var en dålig kopia på SATC mixad med lite The Hills. Dock ska jag nog kolla in det första och kanske andra avsnittet för att se om det är något att hänga i palmen.



Verkar den bra?


Follow on Bloglovin

RSS 2.0