Justin Timberlake
2013-09-26 / 16:26:52 / Allmänt

I måndags och tisdags hade Jimmy Kimmel två liveshower som spelades in på Hollywood Blvd. Paul McCartney på måndagen och Justin Timberlake på tisdagen. Jag lyckades fixa två gratisbiljetter till den med Justin, så Julia och jag begav oss dit. Önskar att vi inte segat oss så mycket på förmiddagen, så vi fick platser längre fram, för nu kom vi rätt långt bak. Men vi kunde ju fortfarande se honom, så var kul. Han sjöng ca. 6-7 låtar och bäst var Sexyback!
 
 
 

Welcome to Las Vegas
2013-09-24 / 05:11:24 / Allmänt

Nu är vi hemma från Las Vegas. Har haft sjukt kul där. Går inte att beskriva med ord hur galen den staden är. Ska man förklara den i en mening är det typ "ett jäkla lekland för vuxna". Fyra dagar var vi där och jag sov bara 7 timmar totalt. Onödigt med sömn, när man har så kort tid på sig där, haha. Blåmärken, trasiga fötter och en aptatuering kom jag hem med också.
Nej, men ska försöka slänga upp lite bilder senare. Ska kolla på Emmygalan som jag missade igår och sedan sova. Satt och nickade till i klassrummet hela dagen idag och för att klara av min sista lektion var jag tvungen att lägga mig och sova inne i biblioteket. Kan inte fatta att jag faktiskt lyckades sova en halvtimme där, men har man sömnbrist så har man.
 
 

Vegas imorgon
2013-09-19 / 06:09:55 / Allmänt

Bad blogger, I know!
 
Imorgonbitti drar Julia och jag till Vegas. På fredag möter våra andra lägenhetskompisar upp oss där. Ska bli skitkul! Är ju en festival där samtidigt, så får se om vi går på den. Men vi kom på nu i sista sekund att vi glömt att skriva ut våra biljetter till i morgon!!! Vårat office här i komplexet är stängt, så där kan vi inte heller skriva ut. Men som tur är befinner vi oss i LA, vilket betyder öppet 24/7. Så vid 6 imorgonbitti går vi till Fedex här bredvid och fixar biljetterna.
 
Slänger upp lite bilder från senaste tiden...
 
Brunch på söndagsmarknaden...
Såg att Isabel Adrian var där också...
Vi gick till en affär som man kan köpa kläder från filminspelningar, hittade dock inget denna dag.
 
 
 
 

Lite bilder
2013-09-14 / 04:45:52 / Allmänt

Beställde bakismat i tisdags. Det räckte till både lunch och middag några dagar framåt! Soppan var supergod, ska försöka göra egen sådan någon dag.
 Vi köpte en ny soffa online och igår anlände den till våran dörr, så jag och Julia byggde ihop den. Det var ju typ världens fulaste soffa, haha! Men det funkar bra åt oss som bara ska vara här ett kort tag. Våran öppna spis ser ni lite till vänster där. Fast vi bad vaktmästaren att stänga av den, för det brann en liten låga där hela tiden som vi tyckte va lite läskigt. Så nu funkar den inte alls.

Köpte en ny väska idag. Tänkte att det kan va kul att ha någon väska med lite färg. Kör ju alltid på svart eller brunt eller någon sådan säker färg annars.

Lite strumpor, öronproppar, ljus, hårserum och annat krims krams fick även följa med hem...
 
 
 
 

9/11
2013-09-12 / 04:50:52 / Allmänt

Är ju 11:e september idag och nog vet väl alla vad det betyder. Minnesdagen av World Trade Center. När jag var i New York förra månaden åkte jag till den plats där tornen stod för att kolla in stället. Det öste ner regn, men trots det var det många som var där. Där de två tornen tidigare stod är det nu två stora hål ner i marken som dem gjort om till ett vattenfall. Väldigt fint faktiskt! Sedan kan man se namnen på alla de 3000 människor som dog där.

Man insåg i alla fall hur stort det faktiskt var när man själv var på plats, galet!
 
Här bygger dem på nya World Trade Center
 

AV Nightclub
2013-09-10 / 21:59:46 / Allmänt

God morgon!

Eller god och god vet jag inte, är sååå jäkla bakis. Blev en spontanutgång igår. När jag kom hem från skolan hade jag bäddat ner mig i sängen och då kom Julia hem och sa att vi ska med ut på någon födelsdagsfest. Var bara att hoppa upp och svida om. Men det var kul. Var någon känd rappare från 90-talet som uppträdde, men hade ingen aning om vem han var. Sedan var det någon annan känd skatare vid vårat bord, men vet inte vem det var heller. Tjejen med noll koll :P

Har nu i alla fall beställt hem massa thaimat. Så väntar på att den ska komma till dörren. Hoppas man får behålla den bara. Spydde idag för första gången på typ 18 år!!
 
 
 
 

Håltimme
2013-09-09 / 23:58:28 / Allmänt

Hej hej!

Sitter här i skolan och väntar på att min lektion ska börja. 45 minuter kvar, så tänkte passa på och göra klart en läxa i business law som ska lämnas in nästa vecka så har jag det färdigt. Gäsp, gäsp!


En dag på stranden
2013-09-04 / 05:51:00 / Allmänt

Well, hello there!

Idag spenderad vi våran lediga dag på stranden. Var jätteskönt och jag vågade doppa mig i havet för första gången i år. Trodde det skulle vara varmare, men det gick an efter ett tag. Det var orange flagg och väldigt höga vågor, men det var bara kul. Inga hajar såg vi heller, så helt klart nöjd med dagen! :)
 
 
 

Lite nya inköp
2013-09-03 / 03:11:44 / Allmänt

Hej på er alla!

Jobbade precis klart min journalistläxa och tänkte snart hugga in på business law:n. Är labor day idag, så skolan är stängd. Tänkte försöka göra klart alla läxor nu här på kvällen, så vi kan spendera hela dagen på stranden imorgon. Ska försöka ta mitt första dopp i havet här nu. Det är runt 36 grader här på dagarna, så temperaturen i vattnet lär nog vara ganska härlig. Är dock rädd för hajarna. Har läst att de sett flera hajar nära strandkanten här den senaste tiden!

Men knäppte några kort på de jag handlat här på senaste tiden. Orkade inte ta bild på allt, då vissa saker redan är använda och ligger i tvätten, som ett par jeans, några tröjor och andra småsaker som inte är så speciella.

Köpte dessa fina boots idag från UGG. Dem säljer inte bara sina kända "uggisar". :P
Fast har köpt ett par sådana också ;)
Behövde ha en ny ryggsäck och ville ha en i bra kvalitet. Typ alla på skolan går runt med Jansportväskor och på andra plats ligger väskor från Herschel.
Ett kepsköp från New Yorkresan. Kom på nu att jag glömt tagit kort på annat jag köpt där. Men var mest höstkläder och en ny vinter/höstjacka.
 
Några lådor till min garderob och till toan...

Follow on Bloglovin

RSS 2.0