tisdag, 08.07
2013-04-30 / 17:12:48 / Allmänt

God morgon!
 
Skulle egentligen vara i skolan nu och sitta på lektion. Men min väckarklocka ringde aldrig imorse. Inte igår heller för den delen. Förstår inte om den slutat ringa eller om det är jag som stänger av den i sömnen? Igår hann jag vakna i tid i alla fall, så kom bara 15 minuter för sent till skolan. Men idag har jag bara en lektion, så hade inte hunnit dit. Får en ledig dag med andra ord. Men ska försöka att bete av lite arbete i alla fall. Ska väl ta en tur förbi gymmet också. Var några dagar sedan sist nu.
 
Nä, dags för frukost people!
 

Off to Pantages Theatre
2013-04-27 / 00:29:10 / Allmänt

Nu har naglar och ansikten målats så vi ska snart bege oss mot Pantages där uttagningen för America's Got Talent ska hålla till. Tur att vi bor ganska nära. Behöver bara åka buss i en kvart typ. Ska i alla fall slänga i mig något att äta nu innan, då vi kommer vara där över 4 timmar. Vi hörs efteråt!


Torsdag. 12.49
2013-04-25 / 21:57:12 / Allmänt

Hej hej!

Två inlägg på två dagar, det är inte illa pinkat för att vara mig den senaste tiden! Sitter här i min säng nu med min nyyya dator. Älskar den verkligen! Ska i alla fall försöka plugga lite nu, så jag slipper så mycket i helgen. Håller bland annat på och forskar om ölen Budweiser som jag och tre amerikaner gör ett grupparbete om. Känns både bra och dåligt att vara med amerikaner. Det dåliga är väl att jag känner att jag ligger på en lägre nivå än dem. Kan inte leka lika mycket med orden i uppsatsen som de kan göra. Men det braiga är ju att jag får utmana mig själv lite och göra något jag helst inte vill. Fast dem säger att de knappt märks att jag kommer från ett annat  land. Men svenskar är ju överlag bra på engelska så...

Imorgon är det fredag och jag har ingen skola!! Blev nyss inbjuden till ett house party uppe i Hollywood Hills av en klasskompis, men har lite andra planer. Ska på America's got talent imorgon ju! Kommer bli skitkul!


Onsdag
2013-04-25 / 03:28:14 / Allmänt

God kväll! Här är klockan 18.13 och jag har precis tryckt i mig en laxfilé med lite ris och grönsaker. Skulle egentligen suttit på en buss på väg hem nu, men skippade min senare kurs. På måndagar och onsdagar har jag en fem timmars lång håltimme mellan 11-16, vilket är ganska drygt. Är ingen idé att åka hem emellan med tanke på den långa restiden. Så brukar spendera den i skolbiblioteket bland alla sovande elever. Men mer än hälften av alla som har den kursen med mig skippar den, för våran lärare tar ingen närvaro. Alla andra är så noga med det, men inte han, vilket är skitbra. Då slipper jag den långa håltimmen och kan åka hem istället.
 
Igår när jag precis åkt från skolan fick jag ett mail att dem där det stod att de var tvungna att evakuera p.g.a bombhot. Tydligen var det någon som ringt dem och sagt att han har lämnat en bomb inne på skolan. Efter att polisen genomsökt kunde allt återgå till det normala. Men har ju varit massa bombhot här i LA sedan det där i Boston. Läste förra veckan att det var ett bombhot på ett annat universitet här i närheten, ett på en radiostation här i LA och ett inne på Hooters (av alla ställen?! :P). Så är väl några som skojar runt. Inget man behöver oroa sig över direkt tror jag.

 

UCLA, Ny dator och playboy mansion
2013-04-21 / 05:35:11 / Allmänt

Hej!

Ni har inte hört av mig på ett tag. Min dator har krånglat, så himla typiskt. Har hela under dessa veckor hela tiden hållt upp hoppet om att den snart ska bli bättre, men igår började den lukta väldigt bränt. Tog med den till Sony idag för att se om de kunde lista ut felet. Hålet där man ska stoppa in min elsladd i datorn var helt trasigt. Skulle kosta ca. $250 att laga. Tackade nej och köpte mig en helt ny dator istället. Blev en Sony Vaio T15. Äääälskar den. Den har touchscreen, så man kan sitta och dra med fingret på skärmen istället för att sitta och trycka på knapparna eller med musen.

Har även varit till UCLA idag för att spana in deras campus och eftersom vi ändå var i närheten i Los Angeles mått mätt (45 min promenad) vandrade vi iväg till Playboy mansion. Vi hörde Hefs alla papegojor där innanför staketet och såg någon lampa som lyste i ett fönster. Men tyckte det såg lite flumigt ut där. En stor stege lutad upp mot ett träd och massa trådar (lianer?) som hängde bland träden. Låg även lite trasiga möbler slängda bakom ett hus :P
 
Men ska leka lite med min nya dator nu och lära mig den. Ska som jag alltid säger försöka uppdatera mera. PUSS!
 

Hemma i Los Angeles
2013-04-14 / 04:52:45 / Allmänt

God kväll!

Är tillbaka i Los Angeles igen. San Francisco var fantastiskt, så fin stad! Önskar att jag kunde vara där lite längre. Men skolan börjar på måndag. Nya tag och sista biten på denna termin!
 
Kan visa lite bilder senare på SF, tog rätt många där! :)


Framme
2013-04-10 / 03:50:57 /

Framme i San Francisco nu. Känns lite som new york med höghus. Långt i från los angeles iaf, för här kan man gå runt överallt vilket man inte kan hemma.

Har ej datorn med mig. Så uppdaterar från Ipaden. Blir därför inga kamerabilder nu.

Men nu ska jag ut på stan! :)


Lite annorlunda saker med USA del 2
2013-04-09 / 16:03:00 / Allmänt

God morgon!

Idag ska jag åka iväg till San Fucking Francisco! Kommer sitta ganska många timmar på en buss, men vad gör det!  :D

Har kommit på lite fler saker som jag tycker är annorlunda här jämfört med Sverige, here we go:

* Alla doktorer går med sjukhuskläder utomhus! Ser flera stycken om dagen som går omkring i blåa sjukhuskläder. Tycker det känns helknasigt. Blir det inte massa bakterier och skit som följer med in på sjukhuset då om det ska sitta med patienter?!

* Alla röker på och det luktar weed ÖVERALLT! Är man ute på en klubb sitter nån och röker på. Sitter man och väntar på bussen röker någon på. Är man på skolan röker någon på. ÖVERALLT! Ibland luktar våran lägenhet jättestarkt av det eftersom det kommer genom ventilerna och fönstret. Tur att det är så god lukt då! :D

* Skatten räknas inte med när man handlar något. Fattar inte varför dem inte bara räknar in det i priset som de gör på alla andra ställen jorden runt. När man är ute och shoppar och hittar något som kostar 100 dollar, så läggs det på 9% på det och blir till slut 109 dollar. Man glömmer ju bort ibland och det blir dyrare än man tänkt sig. Men shoppingen är i alla fall billigare här än i Sverige så!

* Alla killar går med flip flops. Snälla, kan ni inte bara stoppa in era håriga, stora, äckliga och fula fötter i ett par skor i stället. Vi vill INTE se dem!

* Deras tv-nyheter är mycket roligare än Sveriges. Här går dem verkligen all in när de ska raportera något. De flyger med helikoptrar och filmer biljakter, nämner namn på alla inblandade och verkligen visar allt. Mycket intressantare än i Sverige.


Söndag på Fairfax Flea Market
2013-04-08 / 17:17:00 / Allmänt

Igår spenderade vi förmiddagen på söndagsmarknaden. Tycker det är lite mysigt att gå runt där och sedan sätta sig och äta något gott. Kom dock därifrån tomhänt. Men ska köpa en eller två par coola Levisshorts där sen en annan dag. Ligger på typ $15 bara så...

Sötpotatischips och en crepes med kyckling, mozzarella, soltorkad tomat och pesto.

Shoppingen igår
2013-04-07 / 18:06:00 / Allmänt

Detta är vad som fick följa med mig hem igår. Har inte köpt något på väldigt länge, så var kul att gå i lite butiker och titta runt! :)

På Steve Madden köpte jag dessa sandaler i plast och nitar. Tyckte dem var lite coola.

En Lakers t-shirt. Måste ju visa att jag hejar på Los Angeles i basket ju! Ska kanske gå på en match snart, kan vara kul.

Lite småprylar. Har ÄNTLIGEN hittat ögonbrynsfärging. Som jag letat...
Nu är det dags att sluta trycka i sig ägg (eller kalkonbacon som i förrgår) efter varje träningspass. Köpte proteinpulver i vaniljsmak.

Två nya tränings-bh:ar från Victoria's Secret.

Köpte denna bikini från Victoria's Secret också. Men bytte underdelen till en svart ist.

Låter modellen posa istället för mig själv ;)

Lördag @ Beverly Shopping Center
2013-04-07 / 05:13:25 / Allmänt

God kväll på er, eller snarare god morgon!

Idag har jag varit och stillat mitt shoppingbegär lite. Har inte handlat på så länge och kände att det var dags för det nu. Kom hem med lite småsaker, kan visa senare vad som fick följa med hem. Vi har även varit på Yogurtland, som är en av favoriterna här i LA. Såååå god yoghurtglass alltså!
 

Blev så hungrig där så slog till på denna sallad. Brödet var gryyymt!

Update
2013-04-06 / 02:28:42 / Mitt liv i LA!

Hej alla! Ekar tomt här va!? Har haft fullt upp med några uppsatser o presentationer jag har deadline på till efter spring break. Men när den är klara får jag förhoppningsvis mer tid till bloggen och att göra roliga saker här i LA. De senaste helgerna har varit rätt sega med plugg.

Ska även ta tag i träningen när jag får mer tid. Har ju ett gym i värst compound, så känns onödigt att inte utnyttja det. Kom precis därifrån och man mår ju så himla mycket bättre efteråt. Men ska hugga in på mitt kalkonbacon nu. Har man inget proteinpulver får man ta det man har ;)


Follow on Bloglovin

RSS 2.0