BUTIKSTIPS: Tk maxx
2010-02-27 / 14:24:44 / Vardagen i London

I torsdags var min andra lediga dag och jag åkte därför till Hammersmith, som ligger bara några minuter från mitt hem. Har inte varit där tidigare så tänkte ta mig en titt. Dock regnade det så mycket, så gick in i en affär jag tidigare hört talas om, Tk maxx. Hela kvällen spenderades där och sedan var det bara att åka hem. Det fanns så mycket saker som man ville ha och jag hann inte ens titta igenom hela deras sortiment.

Tk maxx är en affär som säljer märkessaker typ cirka 60% billigare än vad det annars är. De har allt från kläder, träningskläder, skor, väskor, smink, parfymer, krämer, smycken, leksaker, heminredning. Denna Tk maxx jag var på är tre våningar stor (tror jag, kanske fyra) och det är så mycket att se.

Märkena på kläderna är allt från billiga Nike, Peak performance och Adidas till lite dyrare Stella Mccartney, Missoni, Valentino och Pucci. Såg att de hade Marc Jacobs solglasögon också.


Bara att slänga i allt man vill ha i en kundvagn, känns lite som Primark, men bättre saker!

Provade massa tröjor. Dessa var typ 150kr styck när de annars är mycket dyrare.

Köpte denna t.ex. Ser lite rolig ut på bild men det är puffärmar på.
En somrig kjol inhandlades också! Har ingen kjolhängare, men såg jättesöta andra där i affären som jag ska köpa. Rosa siden!

Supergott doftljus som tidigare kostade 190kr och jag fick för 60kr!!!

Ett Stormparaply fick jag för 84kr. Vilken tur, för på vägen till denna affär gick mitt andra sönder.

Behöver en necessär så köpte denna från Betsey Johnson. Dock ångrar jag lite att jag inte köpte den i guld, men det är en världslig sak!

Så, Tk maxx kan jag verkligen rekommendera! Jag blev helt kär i massa Steve Maddenskor och heminredning som jag vill ta med hem till Sverige! Kommer att behöva ta med mig dubbla resväskor (de säljer även de där!) när jag åker tillbaka hem. Såg nu även att det har en shop online på deras hemsida. Vet dock inte om utbudet är något vidare bra, men men...


Titta Matilda!
2010-02-27 / 14:01:14 / Vardagen i London


Jag har satt upp alla fina bilder som du skickade med Linda på min vägg! Fint det blev va?

Det var ett fint kort jag fick av dig!

Haha, så söt! <3


Jag kommer bli en flitig biblioteksbesökare från och med nu!
2010-02-27 / 13:56:25 / Vardagen i London

Hej!
Ja men det låter trevligt!!! Du måste passa på nu....
Linda håller på och kollar biljetter för oss och barnen april månad, hoppas hon hittar några:)
nu ska jag försöka komma underful med victors magproblem och se om man kan få några bra tips på nätet ang hans lösa mage, man blir ju tokig!!! han e ju aldirg frisk.
Kram syster yster.



SVAR: Okej, låter bra det. Jag hade en undran dock. Jag tänkte säga upp mig från jobbet som snart och säga att jag ska sluta i mitten på april och sedan åka hem till Sverige i början på maj. Kan ni inte komma så att vi alla kan åka hem tillsammans där i maj? Om ni hittar några bra resar med British Airways så kan ni ju säga till. För det är dem jag tänker åka med (man får ha mest packning med dem!).

Och angående Victors magproblem har jag då inga tips. Lät lite äckligt såhär tidigt på morgonen! Haha

Linda om Kollar resor!:
haha..bara tränat ett ben??haha
SVAR: Nej, såklart inte. Båda benen och EN rumpa!



Vet ni vad som hänt?! Grannen har skaffat lösenord på sitt Internet så nu kan jag inte använda det. Jag kommer alltså att få hit till biblioteket varje gång jag vill surfa lite. Hur jobbigt är inte det på en skala? Vet inte om man kan köpa något Internet som jag kan använda i tre månader här innan jag åker hem. Hittade dock en som man kan toppa upp som ett kontantkort, men för 120kr får man 10 timmar, hallå!? Det använder jag upp på minst 2 dagar. Inte värt det!

Utan Internet känner jag mig rädd, naken... exposed! 

Kollar resor!
2010-02-25 / 02:27:26 / Vardagen i London

Hej, fortfarande Internet, tror inte ens grannen stängt av den på 2 dagar nu, vilket är bra!

Har precis kört ett ben och rumpa pass, duschat och nu lagt mig i sängen och känner att ögonlocken börjar bli tunga. Ligger och kollar runt lite på datorn på resor här omkring. Skulle gärna vilja se mer än bara London innan jag åker hem. Har hittat tåg ToR till Paris för ungefär 1300kr. Sedan buss till Edinburgh i Skottland som jag verkligen vill åka till för ca. 500-600kr kanske. Den billigaste resan jag hittade är till Oxford ToR för 24kr. Så den blir definitivt av. Kanske skulle kunna åka till andra stora städer i England som Liverpool, Manchester och Newcastle. Om man åker buss eller tåg får man även se mer av landet än om man flyger. Men vi får se. Oxford blir det i alla fall definitivt. Har hört att det ska vara en väldigt fin stad med massa historia.


Oxford University, ett av världens bästa universitet!

Oxford Street

Christ Church College i Oxford där många scener ut Harry Potterfilmerna är filmade!

Åter igen Christ Church College!


Onsdag
2010-02-24 / 22:10:51 / Vardagen i London

Usch, jag mår illa! Kommer till det senare dock...

Så, jag kom iväg till Camden idag och när jag klev ut från min port slog värmen emot mig. Det var kvavt i luften och inte alls kallt. Dock har det växlat mellan soligt och regn under dagen och det är nu på kvällen ganska kallt. Nu har jag hunnit gå i många affärer där borta och vet exakt vilka jag kommer gå till nästa gång. Gillade dem som sålde kläder från ett märke som heter 13&05. Massa fina saker, pälsar och puttinuttigt. Lite Blair i Gossip girl.


Började dagen med färska jordgubbar och ett lila plommon!

Massa massa olika mat man kan köpa från olika länder, typ £4 och då får man mixa. Sedan sätter man sig på en moppe vid vattnet. Dock föredrar jag varmare väder!

Marknaden säljer massa, massa saker från jordens alla hörn! Känns som att gå och handla utomlands minus allt skrik om att man ska komma in och köpa, skönt!




Gick sedan in på den där kinarestaurangen för tredje gången och det blev många champinjoner. Dock såg jag senare detta som nu har fått mig att må illa:

Är det seriöst en larv på tallriken? Fy vad äckligt! Skulle inte förvåna mig i sådana fall! Ja mår illa...



Efter maten gick jag i lite mer butiker och även in på en tatueringsstudio för att kolla priser. Typ som i Sverige, minimumpriset är £40. Jag skulle nämligen vilja göra en tatuering innan jag åker tillbaka till Sverige som ett minne av tiden här. Vi är några som funderar på det. En på mitt jobb och några andra jag vet, så vi får se.

Sedan började det regna och jag med min lilla skinnjacka började frysa, så hoppade på bussen på väg tillbaka hit till Sheperds Bush. Dock tomhänt, vilket verkligen inte går för sig så gick och köpte lite smink och andra småsaker som en väska för min kamera t.ex.

Nu sitter jag här i min sköna säng och har precis öppnat upp mitt lönekuvert. Blev förvånad. Har fått £187 mer än förra månaden, vilket är 2208 kr och då har jag även varit ledig i 6 dagar för min resa till Sverige. Och inte fick jag betalt under dem? Men jag hade även jobbat 33 övertidstimmar, men jag klagar inte! Mer shopping och nöjen nästa månad med andra ord. Kanske åker på en tripp till Oxford någon dag?


Camden
2010-02-24 / 12:45:33 / Vardagen i London

Åh, solen lyser ute! Regnade när jag vaknade och jag hade absolut ingen lust att gå ut. Vi har ju tydligen Internet nu också (otroligt, grannen har varit online hela natten, säkert glömt att stänga av?) så man får ju passa på. Men nu ska jag svida om till något mindre bekvämare och ge mig ut på en tur till en av mina favoritdelar i London, Camden Town! Har ju bara varit där två gånger tidigare och då bara hunnit se en liten del då man varit stressad bort till något annat. Men nu ska jag ta tid på mig och verkligen kolla runt. Kanske att jag äter på den där kinarestaurangen du och jag åt på Linda! Tredje gången gillt för mig i sådana fall.

Skriver mer ikväll om jag kan!




uppe med tuppen
2010-02-24 / 10:38:36 / Vardagen i London

Jäklar, jag är vaken! Har nog inte varit uppe vid den här tiden frivilligt sedan... ja, sedan när? Kan inte inte ens komma ihåg det. Ville bara säga det! :)

Två lediga dagar framför mig!
2010-02-23 / 23:09:35 / Vardagen i London

Jaa! Nu är det helg för mig. Har två dagar i rad ledigt och då kan man säga att denna tisdag helt plötsligt blivit en fredag, så skönt! Nu ska jag även försöka hålla mig sysselsatt under denna korta ledighet och inte bara sova bort hela dagen. Jag ska börja med att ställa klockan på ringning och då ska mobilen ligga i andra änden av rummet så att jag verkligen måste kliva upp. Sedan ska jag fortsätta med att fixa i ordning mig och efter det, jaa, vadå? Nu måste jag komma på saker att göra också! Ska söka runt lite på Internet innan det försvinner och se vad jag kan komma på. Kameran ska även den laddas, så den kan få följa med på vad det nu blir för äventyr!


Här är även en bild på kjolen jag köpte förra veckan och som jag hade på mig när vi var ute i lördags. Helt okej, inget speciellt! Oasis btw, för er som undrar.


Filmkväll!
2010-02-22 / 23:08:39 / Vardagen i London

Gud, insåg precis att jag har typ inte sett på några filmer i år. Jag har den knäppa idén att jag alltid måste räkna alla filmer jag ser och förra året såg jag på totalt 296 HELA filmer. I år har jag endast hunnit med 27 ynka. Hallå! Nu gäller det att börja stirra otroligt mycket! Har 127 filmer på datorn just nu såg jag också, det tar upp väldigt mycket plats på min hårddisk, så vill av med dem och det finns det väl bara ett sätt att göra på. Så nu går jag in i filmdimman, hejdå på ett tag!


Köpte dessa två när jag var i Sverige, så dem måste jag också hinna titta på!


NOPE, INTE ABSOLUT HANGOVER HÄR INTE!
2010-02-22 / 00:22:40 / Vardagen i London

Efter jobbet igår invigde jag mina nya lila skor om ni kommer ihåg dem. Redan efter typ 10 minuter gjorde fötterna ont, så det var inga bra skor, men det var bara att bita ihop. Vi var fyra stycken som skulle gå ut, så vi tog tuben och åkte mot Shoreditch, där det finns massa klubbar. Det hände en sådan rolig sak bara. När jag tidigare var på jobbet så pratade jag med min chef (inte den nya) och han skulle också gå ut med en annan tjej från jobbet och dem pratade om att gå till nåt ställe. Sen när vi är på väg för att hitta någon klubb på kvällen, så börjar jag prata om våran chef. Helt plötsligt säger någon åt mig att vara tyst för att han är bakom oss. Ofta att han skulle vara bakom oss av alla gator i hela London samtidigt som jag pratar om honom. Men jo, där kommer han med den där tjejen. Men de fortsätter sedan vidare för killen vi var med skulle köpa middag. Vi kom tillslut in på en klubb, typ 333 mother, eller något sådant. Ingen höjdare och musiken var lite för gammal, men jag hade som vanligt skitkul! Helt plötligt kommer min chef där igen med tjejen. Hallå, av alla miljoner klubbar i London så tar dem samma lilla som oss, vad är oddsen? Så vi blev ett gäng som hade kul. Och inget tappade jag bort heller denna kväll som tur var. Tjänade snarare en ballong och en halsduk som nu ligger här på mitt golv! Bilderna på min kamera blev inte så många heller, men vet att killen tog några, kanske väljer att bjuda på något, men vi får se! :)

Jag sov i alla fall till 14 någonting idag, sedan fixade jag i ordning mig och gick ut på en promenad till en affär ca. 20 minuter här ifrån. Där handlade jag massa saker och även mina första färska jordgubbar för i år. Dock inte svenska :(

Men nu är det sovstund snart, jobb väntar 10.00 imorgon. God natt!


Dessa byttes senare under kvällen ut mot gympaskor, sååååå snyggt!


Far jag kan inte få upp min kokosnöt...
2010-02-22 / 00:08:22 / Vardagen i London


Var och köpte en kokosnöt idag, nu är bara frågan, hur tusan får man upp den?


I go coco in Koko!
2010-02-20 / 13:17:50 / Vardagen i London

God morgon!
Sitter just nu och äter frukost och har precis testat några nya kläder jag köpte för några dagar sedan som jag tänkte ha på mig ikväll när vi ska gå ut. Tänkte även inviga mina lila skor, så får försöka komma på något annat att använda som bokställ i framtiden! Vi ska tydligen till Camden och Koko, men det är, vad jag hört, indiemusik där på lördagar och hallå, det kan man inte dansa till!!! Jag ska försöka få dem på andra tankar och rulla iväg till något bättre.

Imorgon är det ju min lediga dag, så vad ska jag hitta på? Tänkte ju dra till chinatown eftersom det firas kinesiskt nyår där, men har hört att det är smockat med folk! Jag vill ju utnyttja min lediga dag och inte bara ligga och sova bort halva, som jag för det mesta brukar göra!


Nope, det planerar jag inte att ha imorgon, vill göra något roligare!


I wanna be Lost too!
2010-02-20 / 00:29:38 / Vardagen i London

Puh, äntligen hemma från en knäpp dag på jobbet. Har pratat otroligt mycket svenska idag. Det är ju jag och en annan svensk tjej där och vi har även en spansk kille som vill lära sig svenska så vi försöker då göra det. Så vi säger en sak till honom som han sedan ska säga till den andra tjejen för att se om hon förstått, grejen är bara den att han tror att han säger något annat än vad det egentligen betyder. Så kul att se henne börja skratta i andra sidan affären och han helt oförstående.

Men men, har inte så mycket att uppdatera om. Kinesiskt nyår denna vecka, så i gallerian hade de massa uppträdanden, likadant imorgon. På söndag firas det i Chinatown, så funderar på att gå dit och titta. Typ massa fyrverkerier m.m. Har även blivit bjuden på ett burmanskt nyår (säger man ens så?) av en tjej från jobbet som då är från Burma, men detta firas typ i April.

Men nu ska jag bänka mig framför Lost. Har nu i två veckor kollat ikapp alla avsnitt och äntligen hann jag se 10 minuter av den sista säsongen imorse. Hatar när en serie man följt i flera år slutar. Det är så sorligt på något sätt. Jag kommer ihåg förra året när Prison Break tog slut. Jag har sett varenda avsnitt sedan jag gick i 7:an. Man "lär ju känna karaktärerna" på något sätt och när det bara slutar så där och som i Prison Break när Michael dog känns det som någon man känner dör. Aja, nu är det dags för första avsnittet på Lost för min del. Juste, min chef (inte den nya) är också han helt kär i Lost så han pratar om det hela tiden. Och när vi stod och prismärkte nya barnkläder igår (alla kläder har ett namn) så såg vi att en tröja hette John Locke (en karaktär i Lost om ni inte vet det) och en klänning hetter Dharma (typ folket som bor på ön eller vad man ska säga), lite kul. Någon som också gillar Lost som bestämt namnen.


Följ med på en matresa!
2010-02-18 / 23:10:41 / Vardagen i London

Igår lagade jag som jag tidigare sa en kycklingwok helt utan recept. Den blev faktiskt väldigt god, så jag är glad! Tycker inte att det är så speciellt kul att stå vid spisen annars.


Först lite ingredienser. Jag körde på frysta grönsaker, kyckling, färsk paprika, purjolök, organiska champinjoner(jag äääälskar champinjoner) cocosmjöl, krydda och färska äggnudlar.

Sedan i med kycklingen i oljad wokpanna och så kryddade jag med kryddan jag köpte i kinaaffären.

I med frysta icke wok-grönsakerna.

Hackelihack på skärbrädan. Åter igen, jag älskar champinjoner!

Fick lägga allt åt sidan medan jag...

... steker nudlarna. De var verkligen färska, för de brändes fast i botten hela tiden, så röra om, röra om, röra om!

I med grönsakerna igen och woka!

I med cocosmjölken och rör om.

Sedan smakade jag lite på den, men cocosmjölken gjorde den så mild så fick krydda lite till.

Sedan var det bara att servera och äta!

Nu ska jag nog fortsätta att dricka mitt gröna thé, sniffa på sköljmedlet och sedan lägga mig i sängen och se på film eller läsa en bok/tidning!
GOD NATT!


Igår...
2010-02-18 / 19:24:54 / Vardagen i London

Nu har jag börjat flera inlägg med att säga att detta skulle postats igår och likadant är det med detta som står här under. Det är bara så typiskt att precis när jag skrivit klart och ska uppdatera försvinner Internet så det blir att göra det dagen efter i stället. Så, detta skulle alltså ha postats igår:


Eftersom jag jobbar fem dagar i veckan och så knasiga tider får jag inte så mycket gjort under de dagarna, förutom att jobba och sova. Därför vill jag verkligen ta vara på mina två lediga dagar och idag var en av dem. Dock kändes det hela förstört då jag skulle befinna mig på jobbet klockan 17 för utbildning. Så det blev inte så otroligt mycket gjort idag. Vaknade upp vid ett-tiden och såg att solen sken utanför. Öppnade min balkong och kände hur varmt det var ute. Så fixade fort i ordning mig och gick ut. Folk gick i endast tröjor och det luktade verkligen vår (dock blandat med avgaser!). Så började gå mot min Tescobutik men fortsatte förbi den, för att kolla lite. Hittade då en kinesisk affär och bestämde mig för att gå in där. Wow, vad kul! Köpte lite nudlar, cocosmjölk och krydda. Gubben som äger butiken berättade att han tidigare jobbade på Harvey Nichols men nu sadlat om till detta. Ska verkligen tillbaka dit igen. Ligger ju liksom 4 minuter från min lägenhet.
  Sprang fort in på Tesco för att handla lite saker till woken jag skulle tillaga, sedan hem och laga mat!

 


Nudlarna jag köpte hade svensk text på baksidan. Av alla länder så sätter dem lilla Sverige på paketet, vi får allt vara stolta tycker jag!

Skulle köpa nytt sköljmedel och hittade denna Twilightvariant. Jag säger bara: jag vill tvätta, tvätta, tvätta! Den luktar så otroligt gott. Det är orkidéer så det borde du gilla mamma. Finns den i Sverige så ber jag er alla att köpa en hel papperskasse med dessa och sätt igång tvättmaskin redan ikväll!!!!

När jag smakat av maten var det bara att bege sig till jobbet. Det var fortfarande skönt väder ute och jag hoppas det håller i sig. Igår regnade det som aldrig förr. När jag är på väg till jobbet så ringer det på min mobil och vem är det om inte just dem. De frågar om jag kan börja 8 imorgonbitta istället för 10 och jag svarar ja och att vi syns snart eftersom jag är på väg dit. När jag sedan kommer till jobbet så står min chef (alltså inte den nya, utan den gamla) och ser ut som ett frågetecken. Han undrar såklart vad jag gör där och jag säger att jag har tid för min utbildning. Då börjar han be om ursäkt och säger att rummet de hyrt inte är tillgängligt, så det blir uppskjutet. Tack så mycket för det! Eftersom klockan redan är efter 5 så känns det inte som någon idé att åka in till city så går runt lite i Westfield och köpte lite smått. Kan visa sedan när jag tagit kort. Sedan begav jag mig en snabbis till biblioteket och efter det hemåt. På vägen hittade jag en äkta arabaffär så gick in där för att köpa nötter. När jag gick förbi deras frysdisk låg massa färska grisfötter där. Eller nej, de får väl inte äta gris? Så måste typ varit kofötter. Dem var superstora och halva benet på djuret var fortfarande kvar, så äckligt!!!


Detta inlägg skulle ha postats igår, men blogg.se fungerade inte!!!
2010-02-16 / 23:25:06 / Vardagen i London

Nu är jag äntligen hemma från jobbet för andra gången idag! Vi hade ett möte som var väldigt intressant och jag tror att det kommer bli mycket roligare på jobbet framöver + att jag kommer att lära mig otroligt mycket. Den nya chefen är så bra. Idag är jobbet väldigt snarlikt för att beskriva med ett ord. Du kommer dit, viker kläder, pratar med lite kunder, byter avdelningar och går hem. Visst finns det nya saker att göra som man inte alltid gör, men det är någorlunda lika varje dag. Detta ska det nu bli ändring på! Våran chef har bestämt att vi ska ha massa training för att utvecklas. Även om vi inte vill jobba inom retail, alltså i butik, hela livet kommer vi att ha användning av detta. Lära sig att jobba i en grupp, lära sig service, att kunna ha kontakt med människor m.m. Vi ska även kommma till honom och berätta om det är något vi vill lära oss och testa på för att få nya erfarenheter, så ska de fixa så att det fungerar. Jag vet redan vad jag vill, kassan! Men om vi vill behöver det inte bara röra själva butiken utan det kan även röra mer kontortsgöra också, vilket kan vara kul. Det finns helt enkelt massa möjligheter till utveckling. Även om man vill bli förflyttad till ett annat land och jobba i en Desigualbutik där! Något mer vi ska införa är att vi i personalen ska få ha möten varje eller varannan vecka för att prata om det är något nytt vi behöver veta eller om det är något vi vill ta upp. Likadant ska vi ha individuella möten med honom! Jag tror i alla fall att det kommer bli bättre, folk verkade lättade när de fick se hur bra denna chef är jämfört med den tidigare. Redan på onsdag (sämsta dagen de kunde välja, för det är min lediga dag!!!) ska jag ha training. Då ska jag få lära mig något om att ha ett big smile (förstår inte hur jag kan få mitt större, för alla kommenterar hela tiden att jag ler 24/7 på jobbet, hahah!) och lära oss mer om historian bakom Desigual och den nya handgjorda kollektionen. Så blir väl lite roligt med sådan arbete och inte bara vara inne i butiken.

En sak jag nyss gjorde också var att rensa mitt kylskåp. Eller mitt hyllplan i kylskåpet. Haha, säger jag bara! Jag köper alltid så mycket saker som jag senare får slänga. En sak jag måste tänka på är att köpa 1 eller 2 äpplen i stället för kanske 5. För några dagar sedan gjorde jag ju min kycklingwok, den har jag ätit till lunch och middag i kanske 3-4 dagar nu och då blir ingenting av det andra i kylskåpet använt, vilket betyder att det blir gammalt. Hittade nyss t.ex. massa kiwisar som gick ut den 1 januari! Slängde här om dagen ca. 22 ägg som även dem gick ut i januari. En paprika hittade jag med lite mossa på också. Men nu är det tomt och endast lite burkar, Lindas bröd och min soppa som står så fint där på den nytorkade glasskivan! Bra Madde!!


 


Titta så trött jag är, mina ögon är i princip stängda. Jag ger det 10 minuter...


2 kommentarer
2010-02-15 / 20:57:36 / Vardagen i London

Mor om Söndag!:
Massor med hjärtan härifrån till dig lilla hjärtat!!
Vi har varit barnvakt hela helgen så vi har glömt bort allt annat. Snart kommer våren till London!!Kraaaaaaaaaam


SVAR: Nja, enligt min nya chef så är det i maj jag kan räkna med bikini i Hyde Park, men eftersom vädret är olika från år till år så kan det bli tidigare. Men varmare brukar det bli i mars redan, så crossing fingers!

CINA  ([email protected]) om Söndag!:
Jag har skrivit loppa själv.
Älskade madde.
emilia
victor har tappat bort borsten men pappa köpte en ny.


SVAR: Ojdå, vad var det för någon borste då Emilia? För jag antar att det inte är mina kära syster som skriver? Fast säker kan man inte vara! :P

Jag älskar varm soppa!
2010-02-15 / 20:32:27 / Vardagen i London

Sitter just nu och äter en varm, varm och åter igen, varm laxsoppa! Köpte massa laxfilé förut, så tänke att jag kunde koka ihop något och det blev helt okej. Har stått hela dagen idag och det känns i mina fötter kan jag lova. Gå till jobbet, stå hela dagen när jag jobbar (stod t.o.m upp när jag åt min lunch!), gå hem från jobbet, komma hem och sätta igång en maskin, stå och koka soppa och nu äntligen får jag sitta ett tag. Ska snart gå iväg till jobbet igen, då vi ska ha möte. Det har nämligen kommit en ny manager till våran butik så det blir ett presentationsmöte. Dock kommer jag tacka nej till en öl efteråt, kan knappt röra på mina fötter ju!

På tal om den nya managern fick jag jobba med honom idag och gud vilken cool kille. Våran nuvarande manager, som åker tillbaka till Spanien om 8 dagar (Yippie!!!), är det inte så många som gillar då han alltid säger åt alla att göra saker. Man känner sig nästan som en slav. Han har blivi lite bättre på slutet nu, men den nya killen är så skön! Har redan hört flera tjejer som typ säger att de är kära i honom. Bögarna på jobbet sneglar även dem dit, haha! Well, jag tycker inte han är speciellt snygg, men rolig att snacka med och väldigt easy!

Aja, nu vill jag äta, så hörs senare, puss!


Orkar inte ta någon bild på laxsoppan. Men den ser typ ut såhär, fast ljusare till färgen och med lax i. Typ.


Söndag!
2010-02-14 / 22:36:57 / Vardagen i London

Fy tusan vad jag är hungrig! Har nyss varit ute och sprungit det längsta jag någonsin sprungit i hela mitt liv. Trodde inte att jag skulle ha någon kondition kvar eftersom det var första gången jag springer eller typ tränar i år (gå, jobba och lyfta väskor upp och ner för trappor räknas inte). Men det gick superbra!

Har egentligen inte så mycket att uppdatera om förutom att jag lever och att livet rullar på. Det är ju alla hjärtans dag idag, så massa ballonger och blommor överallt. På jobbet är det även någon Valentine´s tävling där alla Desigualbutiker jorden runt tävlar om vem som kan förbättra sin försäljning i % jämfört med förra året. Så imorse innan vi startade fick vi veta ställningen eftersom det är sista dagen idag. Vi låg etta!!! Förstå vilken motivation man fick att jobba då. Det var väldigt mycket folk idag och jag tror vi lyckades sälja mycket, så hoppas vi får ha kvar våran ledning. Priset man vinner är då 250 Euro att handla för i Westfield Shopping Center typ per person. Det är ju superbra!

Håller även nu på att ladda ner melodifestivalen, så blir till att se på det.

Happy Valentine's Day!


Titta vad som precis kommit till min Tescobutik! Man kan köpa 2 för endast 24kr. Annars är dem mycket dyrare. Har t.ex. sett 1 för ca. 50kr styck. Så nu vet ni vad jag kommer dricka framöver...


DET BLIDDE INGEN UTEKVÄLL!
2010-02-13 / 23:23:22 / Vardagen i London

Nehe, så det blev ingen utgång idag. Var planerat att ett stort gäng skulle gå till nåt Coco, om det nu är så det stavas, i Camden idag. De andra är redan där, men jag och en kille från jobbet skulle åka dit när vi stängde nu 21.30. Dock jobbar han i morgonbitti så han ändrade sig och jag hittar inte dit, så det sket sig. Nästa vecka kanske det blir av då?

Tänkte att jag får väl ha filmkväll eller något istället och kom på att melodifestivalen gick precis i Sverige. Man måste väl kunna se den online någonstans, ska leta lite! Hittade även en Onion lökdipp som jag köpte innan julafton så blandade ihop halva som nu ligger och tjockar till sig i kylen.

Men nu måste jag leta upp melodifestivalen innan Internet försvinner. Dock har grannen varit inne över 24 timmar i sträck nu, fortsätt med det!


Såg nu att man inte kan kolla på Svt:s hemsida förrän efter delfinal 4. På Piratebay kommer den ut imorgon, så är väl bara till att vänta, suck! Vet även redan vilka som gick vidare, blää!


Goder morgon!
2010-02-13 / 14:20:21 / Vardagen i London

Igår var min första arbetsdag på en vecka och jag hade absolut ingen lust att avsluta semestern när jag var på väg dit. Dock var det första man möttes av massa kramar och flera nya hårfrisyrer som skulle beundras, så det kändes helt okej i alla fall. Hade med mig egengjord matlåda för en gångs skull också, inte illa!

Men nu måste jag börja göra mig i ordning, börjar 15.00-21.30 idag!


Skulle woka kyckling med wokgrönaker i cocosmjölk. Men såg att jag inte hade några sådana grönsaker, så fick bli med ärtor och grejer. Inte så speciellt kinesiskt, men gott var det åtminstone. Blev väldigt mycket, så blir till att äta detta veckan ut, lunch och middag!

Köpte återigen nytt Id smink. Första gången blev allt stulet, andra gången tappade jag bort det på en klubb, så tredje gången gillt!


Svar på kommentar
2010-02-13 / 01:37:23 / Vardagen i London

Linda om JAG BEFINNER MIG NU PÅ ENGELSK MARK!:

Jag kooommer, mitt käre Primark väntar ju hahaha
Hur känns det nu att vara där igen då efter att du varit hemma?



Jag tror nog att denna skylt som jag fick av dig Linda, och som hänger på min vägg nu, är ett bra svar på din fråga!


Min vecka i Sverige!
2010-02-13 / 01:17:12 / Vardagen i London

Efter att ha skrivt detta inlägg i flera timmar igår skulle jag äntligen posta det. Vad händer då? Jo, grannen loggar ut. Så har nu fått skriva massa idag igen, men nu fungerar det äntligen. Så varsågoda, för er, min vecka i Sverige!

FREDAG:
Jag åkte till Sverige på fredag morgon och kom dit på på förmiddagen. Som jag skrev möttes jag av mamma, Vesa, Emilia och Victor. Vi åkte först hem till min syster, men eftersom både hon och hennes kille jobbade var det bara vi fem där. De fick öppna julklappar och dumt nog glömde jag mammas, Cinas och Vesas julklapp här i London, så de kunde inte öppna några! När väl Cina och Johnny kom hem åkte vi hem till hans mamma som fyllde 50 år. Massa, massa mat fanns det där. Typ som ett stort julbord och det kunde inte ha varit en bättre första måltid för mig i Sverige! Det var superdupergott! Sedan var det lite lek med barnen och en pappa. Lite kul faktiskt! Och det var väldigt många där som frågade om London, hur tusan kunde de ens veta att jag bor här? Känner dem knappt ju! Men vi spenderade några timmar där och sedan åkte jag mamma, Vesa och Emilia upp till Gävle för att vara där över helgen. Sent som det var somnade jag i bilen och vaknade upp lagom till när vi svänger av E4:an. Det första jag möttes av var alla snöhögar överallt! Man kunde knappt se något på grund av all snö! Sjukt ju! Fick i alla fall komma in i vårat hus till slut och man märkte hur mycket man tycker om det nu, när jag annars inte gör det. Och mitt rum var så himla stort! Jag var tvungen att fråga mamma och dem tagit bort någonting där ifrån, men nej det var som vanligt. Säkert bara för att jag jämför med rummet här i London. Men det var så skönt att komma in där! Jag verkligen trivs i mitt rum!


Dålig bild men älskar mitt rum! Det var så otroligt varmt där inne, saknar det!

Vad stökigt det ser ut! Ni kan se posten jag fått på bordet medan jag varit borta! Några tidningar och massa brev!

Tog med dem till London så man har något svenskt att läsa även här!

Har ju ingen tv här i London (visst, jag kan gå in i någon av mina lägenhetskompisars rum och titta, men känns inte så lockande) så den stod på 24/7 när man nu har chansen att se!

LÖRDAG: Vaknade upp av att Emilia väckte mig. Varje gång hon sover över hos oss i Gävle så ska hon alltid sova med mig i min säng, myspys! Men på morgonen är det kanske inte lika mysigt. Jag vill fortsätta att sova medan hon vill leka. Får alltid skicka ut henne till mamma, haha! Gick i alla fall upp till slut och gjorde i ordning frukost. När jag precis är klar och ska gå in med brickan i mitt rum hänger Emilia på den och allt ramlar ut över golvet. Så min och mammas morgon började med städning! Gjorde i ordning en ny omgång, koka té, pressa apelsiner och bre två knäckemackor, sedan kunde jag gå och sätta mig i sängen och äta och kolla klart på de sista 30 minuterna av nyhetsmorgon!

När vi fixat i ordning oss tog vi bilen och åkte in mot Gävle city. Vi gick i lite affärer och jag köpte lite småsaker + svenskt lösgodis att ta med hit till London. Mamma hittade en jacka och en halsduk till mormor så vi begav oss dit efteråt. Där fick vi äta laxsoppa som de gjort i ordning. Hade veckan innan postat ett vykort till dem och sagt att jag saknar deras lax och att jag ville ha det när jag kommer och hälsar på dem, och lax fick jag allt, i massa olika sorter och former! Efter lite lek och prat hos mormor och morfar åkte vi fort iväg till Ica för att köpa gotti gott gott till melodifestivalen som vi alla satt och tittade på tillsammans i vardagsrummet. Lite kul att göra det gemensamt, mamma somnar ju alltid när det går på tv, men hon höll sig vaken denna gång. Dock var det bara skitlåtar och Dolph Lundgren (som många i London tror är min pappa!) passade inte in enligt våran mening. Hans röst lät typ dubbad!

Frukost! De andra dagarna hemma såg jag att mamma köpt något gott bröd, så slapp dessa hårda saker!

Gävle city!

SÖNDAG: Tog en sovmorgon och när jag väl vaknade så låg jag och surfade på datorn. Tittade runt på lite olika kurser och program om jag ska börja plugga på universitet till hösten. Vet verkligen inte vad jag ska göra, har så många olika val, blir ju galen!

Emilia och jag snörde sedan på oss våra skor och gick på en snöig promenad till mormor och morfar. Det var så många snöhögar att man inte kunde låta bli att klättra upp i dem! Väl där fick jag åter igen äta lax. Denna gång var den stekt. Blev även några skivor gravad lax!





Vet faktiskt inte om jag sett så mycket snö någongång?!

MÅNDAG: Tog en varm dusch, gudomligt! Sedan var det bara att packa väskorna. Tog ut det jag tagit med från London, som jag inte längre behöver där (i princip inget) och lade ner saker från Sverige som jag behöver i London (i princip mycket). Sedan slängde vi in allt i bilen och åkte snabbt förbi mormor och morfar för att säga hejdå för denna gång. Åkte sedan ner till Märsta och hem tillbaka till min syster. Väl där lekte vi lite och sedan var det in i bilen igen och hem till min andra syster. Linda hade jag ju träffat bara några dagar innan här i London men Matilda var ett tag sedan, så kul att se henne! Som vanligt minus två tänder plus längre hår! Vi köpte svensk pizza och hade spelkväll. Såklart vann jag alla omgångar i Buzz! Sov över där över natten och denna gång i Matildas säng!

Linda och Matilda!

TISDAG: Har varit sugen på en riktigt god matig sallad länge nu, eftersom jag ofta åt det i Sverige. Har inte hittat någon i London och inte haft tid/ork att tillaga någon själv. Så vi bestämde oss för att åka ner till brödboden i Märsta Centrum där man får göra sin egen sallad, älskar att äta där!

Brödboden har de bästa salladerna!


Är det på söndag det är fettisdagen? Här smaskades det på en blåbärssemla i alla fall!

Vad är det för hett lilla Matilda håller i mån tro?!!!

Jag vill ju också bära på lite Joel Kinnaman!

ONSDAG:
Klev upp supertidigt, 07.15 eftersom jag skulle till Uppsala och tandläkaren 10.00 och Cina skulle till jobbet så var tvungen att åka 08.00. När jag väl har gått upp och satt mig i soffan får jag höra att Cina ska vara hemma, eftersom Emilia är sjuk. Känner att det inte är någon idé att lägga sig igen så håller mig vaken genom att fixa i ordning mig och leka med Emilia. Väl i Uppsala får jag bara ta bort den nedre delen av metallen. Det har nämligen bildats en glugg där uppe, så ska behålla den på ett tag till. Detta firar jag med genom att spendera två stycken hundralappar på Apoteket, behöver verkligen värktabletter som fungerar här i London + Bafucin! Sedan åker jag tillbaka till Cina och vi har en lugn kväll. Ho gjorde sin supergoda köttfärslimpa som jag önskat, så jag var i himlen. Lunchen bestod av lax, denna gång i form av laxfiléhamburgare med bulgur, mums!

Tosdagen vet ni redan vad jag gjorde. Var så tråkigt att lämna Sverige och jag längtar redan tillbaka. Dock vet jag att om jag skulle åka hem så skulle jag efter några veckor tänka att vad tusan gör jag här? Är nog lika bra att jag är kvar här i London ett tag till!


JAG BEFINNER MIG NU PÅ ENGELSK MARK!
2010-02-11 / 21:49:43 / Vardagen i London

Nu är jag hemma! Hel och ren som jag var när jag åkte från Sverige! Resan gick bra, men fy tusan för trappor!

Vaknade väldigt sent imorse. Den var 12.30 och jag skulle vara på flygplatsen två timmar innan planet skulle gå, vilket är 14.00. Så hoppade in i duschen, packade och åt min sista laxmåltid (har blivit 100 stycken under dessa 6 dagar i Sverige). Sedan började jag rita lite med Emilia, men då var klockan 14.00 så vi satte oss i bilen och åkte de små ynka minuterna till Arlanda. Man känner sig väldigt bortskämd när man kan åka så sent, medan andra måste åka flera timmar bara för att komma till flygplatsen!

Jag hade redan checkat in kvällen innan via min dator, så det var bara att lämna väskan på rullbandet, växla lite pengar jag fick av mormor och morfar (tack så mycket!) till pund och gå in på insidan. Köpte ovanligt nog ingenting, bara en dricka. Så gick och satte mig vid min gate och började läsa lite. Flygresan var som vanligt tråkig och vi landade på Heathrow flygplats 20 minuter för tidigt, jag klagar då inte! Letade upp mitt tåg och kom fram till Paddington där helvetet med trapporna började. När man fick bära väskorna i dem, då visste man att man var tillbaka på engelsk mark! Efter massa trappor var jag i alla fall nere på plattformen och skulle stämpla mitt kort, aha, för lite pengar. Bara att bära alla väskor upp för trapporna igen och leta efter en maskin och toppa upp kortet på. Men efter allt bärande är jag äntligen framme nu. Sitter i ett väldigt kallt rum, dricker té och äter nudlar som jag hittade i mitt skåp (tror inte jag ätit det sen 5:an - 6:an! Det var faktiskt gott, men säkert bara för att man är hungrig!


Köpte en Vitamin Focus som är "bra" för skärpan. Behövde vara pigg och alert under flygresan så jag kunde hålla mig vaken!

Solen sken när jag satt i min gate och väntade på ombordstigningen!


Solnedgång över London Town!

Jag hann även med att läsa ut din bok Linda på flyget. Så nu är det bara att komma och hämta den!

Fick tre svenska tidningar och en brittiskt. Bläddrade igenom den sistnämda någon minut men det är bara att inse, engelska tidningar är rena rama sömnpillrerna. Ingen färg, skitstora och hur tråkiga som helst! Nej, tacka vet jag svenska nyheter!


Min älskade säng!
2010-02-06 / 19:40:45 / Vardagen i London

Åh, vad skönt det var att få sova i min egna stora säng i natt! Den luktade så gott av nytvättat och den var mjuk och helt perfekt. När jag tänker tillbaka på min säng i London så är det rena rama skitsängen. Hur mycket tror ni det kostar att frakta över en 120 säng till England?


Pure love!


Lindas tredje dag spenderades i Camden town!
2010-02-05 / 23:10:31 / Vardagen i London

DETTA INLÄGG SKULLE HA POSTATS I MÅNDAGS!

Så idag vaknade jag och Linda ungefär 25 gånger av att alarmet ringde. Jag hade ställt klockan på ringning på min engelska mobil och när man snoozar så ringer den var tredje minut. Inte så kul kanske! Vi hoppade i alla fall in i en kall dusch, fixade i ordning oss och tog bussen till Camden Town. Jag har ju varit där en snabbis tidigare, men hann inte se så mycket, då det bara var in på en restaurang och äta och sedan åka hem igen. Idag var snarlikt men hann gå i lite mer affärer och marknaden. Gud vad jag älskar den delen av London! Jag tror faktiskt att det är en av de bästa delarna jag varit i. Det är så himla coola hus och så mixat med olika människotyper och affärer. En affär som säljer jättefina puttinuttiga kläder och pälsar kan ligga bredvid en annan som säljer satanistprylar och ravekläder. Blev helt kär i en speciell affär där det var superfina tröjor, klänningar och jackor. Hittade en vit päls jag kanske ska slå till på till våren! Men innan vi gick och kollade runt så var vi på en restaurang jag tidigare ätit på. Det är en kinarestaurang, inga konstigheter. Men utbudet av mat är fantastikst. Massa massa rätter och efterrättsbordet ska vi inte tala om! Men skriver om detta i ett annat inlägg, liksom restaurangen vi var på igår.



Linda på väg till restaurangen!

Themsen rinner igenom Camden Town!

Massa coola hus med saker på. Fanns fler men tog tydligen inga kort på dessa!

En gungstolsaffär!

Vi gick in på Kinarestaurangen och åt goood mat! Här med ett vattenfall i bakgrunden.

Mohahaha!

Camden i ett nötskal!



Det var inte min fula min jag ville få med, utan blandningen av affärer. Dock var dessa kläder inget som föll mig i smaken.



Massa Vintagebutiker finns det här också!



Efter Camden åkte vi tillbaka till Sheperds Bush. Där visade jag henne en poundstore som är väldigt bra. Man kan köpa allt i affären för £1 styck. Vanligtvis kostar dessa saker mycket mycket mer. Allt från böcker, till dvder, massa leksaker, mat, godis, shampoon, kläder m.m. Sedan gick jag iväg till jobbet, medan Linda tog bussen till Harrods. När jag hade min rast mötte hon upp mig och vi gick till Snog och köpte en frozen yoghurt med jordgubbar, pistagenötter och Oreos toppat på!


Resan hit!
2010-02-05 / 16:33:52 / Vardagen i London

Det är nu andra gången jag använder den rubriken! Första gången när jag åkte till London. Känns lite konstigt att resan hit till Sverige bara är själva tur i ToR. Borde ju vara resan hem, men nope, ska ju tillbaka till London Town!

Gick i alla fall upp 03.00 imorse som jag planerat. Allt gick bra, packade det sista och fixade i ordning mig. Dock vägde mina väskor så himla mycket att det tog lång tid att gå ner för trappan. När jag sedan kommer ut ur porten ser jag en buss åka iväg. Dock hade jag flera minuter på mig, men efter en lång väntan vid busshållplatsen förstår jag att det var min buss jag såg och att den var för tidig. Fick därför vänta en halvtimme i regnet innan nästa nattbuss kom och sedan var jag framme i Paddington.


Skulle egentligen tagit det första tåget 04.43, men eftersom jag missade bussen blev det 05.13, men hann med planet i alla fall med god marginal!

Lämnade ett regnigt London!

Denna gate var väldigt snygg jämfört med alla andra, syns inte så bra på bild, men lyx var det!

En på mitt jobb luktar alltid så gott när hon går förbi. Hon sa att det var någon mist från Victoria Secret och idag hittade jag den!

Köpte min favoritmascara också!

Fortfarande mörkt när vi väntade på att planet skulle starta!

Det var lääänge sen jag fick läsa en svensk tidning!

London från luften, men man ser bättre när det är ljust ute!

Köpte lite frukost, men det såg dock inte ut som på bilden!

När jag skulle öppna yoghurten fick jag yoghurt över hela håret, ansiktet och kläderna, pinsamt värre!

Landade i ett snöigt Sverige!

Kom fram för tidigt faktiskt. Väl på flygplatsen möttes jag av mamma, Vesa, Emilia och Victor + massa massa snö!



Katten hade växt till sig under denna tid!

Fick äntligen träffa Emilia <3<3

Snö, snö och åter snö! I London var det varmt och plusgrader när jag åkte.

Sedan var det dags för lite julklappsöppning! Något sent, men kul!



Men nu ska vi dra iväg på 50års kalas så hörs senare!

FRAMME!!
2010-02-05 / 12:47:43 / Vardagen i London

Så, nu har jag äntligen kommit fram, ska åka iväg till Knivsta till något ställe och köpa böcker, haha! Uppdaterar senare!


Läggdags!
2010-02-04 / 23:07:08 / Vardagen i London

Så, nu är nog allt fixat tror jag. Har checkat in mig via datorn och valde en fönsterplats på rad 18. Ingen vinge eller nödutgång i vägen, bra det! Har även packat väskan som i princip bara består av paket till folk där hemma. Bara det inte är över 20kg. Ska lägga mig nu tror jag. Men även om jag börjat 8 två dagar i rad nu, är jag i alla fall inte trött. Får väl ligga och läsa någonting då, för 03.00 ringer mitt alarm, så kan absolut inte försova mig då!

God natt alla!


Kollade nyss flygtiderna på Heathrow flygplats och i princip alla flygplan som ska lyfta nu och inom några timmar är försenade. Inte så mycket, typ 15-30 minuter, men i alla fall. Hoppas det inte är förseningar imorgon bara! Dock brukar planet kunna flyga igen det uppe i luften om det inte är allt för mycket. Så, 10.35 svensk mark!


Inatt aker jag mot Sverige!
2010-02-04 / 18:28:00 / Vardagen i London

Mor om Yes, internet idag!:
Kan du köpa mascara åt mig? Du vet vilken. Kraam


Ja mamma, jag kan kopa en sadan mascara till dig! Jag masta kopa till mig sjalv ocksa

Linda om Yes, internet idag!:
Ja du hinner, var rätt smidigt att ta sig fram och sen checka in bagaget. Fan ångrar att jag inte köpte en av de nya D&G parfymerna, kostade bara 27 pund, går ju på 600-700 kr här :)men damn det var för mycket butiker, var less på butiker så jag käste min bok. Ha en safe trip hem...cya


Haha okej, da vet jag. Vet du, sitter just nu pa biblioteket for att checka in pa flyget, men har inte heller med mig mitt pass som du igar. Hoppas grannen ar inne hemma da, annars far jag gora via telefonen. Men vill ju ha fonsterplats!!!

Sitter pa biblioteket nu. Usch, det sitter en stinkande gubbe bredvid mig, man mar illa! Ska i alla fall ringa tjejen nu, sa vi kan traffas over en fika. Far se hur intervjun gar, om hon vill att jag ska borja jobba med henne! Men kollade nu min flygtid och jag landar 10.30 typ svensk tid, sa nu vet ni det mamma.

Sedan ska jag halsa till Emilia att du far jattegarna sova hos mig i helgen om du vill de. Du far folja med mormor och mota mig pa flyget imorgon, okej?


VI SYNS SNART SVERIGE!!


Yes, internet idag!
2010-02-03 / 22:39:16 / Vardagen i London

Hallå, nu sitter nog Linda och väntar på att planet ska åka. Den skulle egentligen ha lyft vid 21 men hon skickade ett sms och berätta att det är förseningar, så typiskt!

Ska skriva lite om vad vi gjort de senaste dagarna, men har inte haft tid, då internet varit segt, eller vi har varit ute och flängt någonstans.

Jobbet ringde mig idag också och frågade om jag kan börja jobba klockan 08.00 imorgonbitti och antingen jobba över, eller få sluta tidigare så tackade ja till det. Efteråt ska jag nämligen på en intervju. Berättade ju förut att jag har något nytt på g och tyvärr mamma, men din gissning var fel, haha! Ska i alla fall träffa denna tjej på en fika så får vi se vad det leder till, spännande är det i alla fall. Men ska titta runt lite på internet nu och sedan försöka uppdatera er med vad Linda och jag gjorde här i London!


Kollade nyss upp om hur jag ska komma till flyget. Det finns en nattbuss som går utanför mig 04.03 som tar mig till Paddington så att jag kan ta tåget som går 04.43. Är väl framme lite efter fem på flygplatsen och då ska jag nog hinna. Säkert även med en runda eller två i tax freen också! :P


Andra dagen med Linda i stan!
2010-02-02 / 00:33:02 / Vardagen i London

Detta inlägg skulle ha postats igår!

Idag vaknade jag vid 10-tiden och tyvärr var jag tvungen att jobba medan Linda var i Notting Hill med sin kompis. När jag efter några timmar står vid entren och viker kläder tittar jag ut i gallerian och vad ser jag inte då? En Liten Linda som står helt upp och ner och tar kort på min butik. Hon ser inte att jag upptäckt henne, så ser lite kul ut när hon letar runt där.
   När jag sedan slutar vid 18.30- tiden så tar vi bussen och åker mot Piccadilly Cirkus. Väl där tar vi lite bilder och beger oss sedan mot Soho och Chinatown. Vi gick in i en kinesisk matbutik som sålde jättebilligt grönt thé. Endast 5-6 kronor typ. Sedan tittade vi på lite sprängda (?) ankor i skyltfönstrerna och eftersom Soho typ var som Amsterdams Red Light District förr i tiden finns det fortfarande massa sådana saker kvar. Många strippklubbar, affärer och även prostituerade som man lätt kan hitta genom att följa skyltarna som ni kan se på bild nedan!


Kan ni se vart vi är?

I Piccadilly Cirkus såklart!


Chinatown är inte så speciellt stort. Några gator med restauranger och några butiker!

I Soho är det fortfarande lite som Red Light District! Här utanför en strippklubb!

Prostitution är helt öppet här!


Efter detta begav vi oss mot Covent Garden, men det var tyvärr stängt eftersom det var söndag. Annars är det massa affärer, restauranger, gatumusik och marknader. Idag fanns det endast två stånd med smycken och tavlor och en ensam liten gatumusikant som spelade dålig gitarr! haha
Vi fortsatte våran tur och hittade den mysigaste restaurangen. Den var italiensk och vi beställde in trerätters. Den tyckte vi båda om så mycket, men skriver och postar lite bilder på den i ett annat inlägg.


Skulle hoppa av glädje för att vi äntligen kommit till Covent Garden, men blev snarare någon förvånad blick.

Ett stängt Covent Garden!

Planerna för i morgon ser ut som så, att vi ska åka till Camden Town och gå på marknad och äta på en kinesisk restaurang som jag tidigare ätit på. Deras buffé är to die for! Massa massa mat och massa massa efterrätter. Chokladfontän och man kan göra sina egna mjukglassar och gud vet vad. Man får även en liten gullig mintpastill med notan när man ska gå!

Linda hälsar till Matilda som vanligt men absolut inte till Ante!

P.S. Tack Matilda för alla fina teckningar du målat. Ska hänga upp dem på väggen och ta en bild så får du se sen! D.S.


Hallå!
2010-02-01 / 01:56:32 / Vardagen i London

Har hunnit med en hel del idag, vilket betyder massa massa bilder. Men internet är så segt just nu, så postar det inlägget i morgon i stället.



Follow on Bloglovin

RSS 2.0