#lapride2013
2013-06-10 / 07:41:56 / Allmänt

Hej alla vänner och fiender!

Söndag idag, min sista helg i L.A är nu över, buhu!

Har varit pridefestival här från fre-sön och idag var det dags för prideparaden. Eftersom vi bor i närheten vandrade vi upp till Santa Monica Blvd och tittade på det 2,5 timmar långa tåget. Blev en hel del bilder! Fick ganska mycket saker också eftersom de delar ut grejer till folk i publiken. 
 
Dagens outfit, inte så gayig kanske. Koftan åkte av ganska snabbt i värmen.
Los Angeles borgmästare

 Maria Menounos var med och åkte. Fast har sett henne flera gånger tidigare i L.A då de spelar in ett tv-program varje mån-fre i närheten av våran lägenhet.

Mindre än en vecka kvar
2013-06-09 / 03:12:13 / Allmänt

Som ni kanske sett i tidningar och på nyheterna hemma i Sverige så var det lite kalabalik på skolan igår. Någon kille som sköt mot bilar och en buss och sedan inne i skolan. Som tur var lyckades de flesta klara sig oskadda och han blev själv skjuten av polisen. Har hänt rätt mycket denna termin på skolan, bombhot och hot om att skjuta för typ 2-3 veckor sedan och nu detta igår. Jaja, är ju en stor skola med typ 35000 elever, så oddsen är ju otroligt små för att man själv ska bli träffad så...

Nu är det mindre än en vecka kvar innan jag åker. Kommer vid denna tidpunkt nästa söndag att befinna mig hemma i mitt rum, underbart! Saknar att sova i en riktig säng! :P Men kommer sakna L.A väldigt mycket, fast kommer ju tillbaka till hösten så...
 
Har rätt så mycket bilder som jag aldrig lagt upp, tänkte försöka posta lite så ni får se. Kör några från 90210 idag då!
 

Sommarlov!
2013-06-07 / 04:29:17 / Allmänt

God kväll!

Igår gjorde jag mina två sista prov i skolan och nu har jag en hel sommar med lov att se fram emot. Så skönt!
Idag bestämde vi oss för att beta av de sista sakerna på vår "måste göra" lista innan vi åker hem. Avsluta vårat bankkonto och fixa med bredbandet. På bussen på väg dit var det någon galen tjej som typ attackerade oss.
Hon var typ i vår ålder och såg helt normal ut, förutom att hon bara hade en bh och kofta över. Men när vi satte oss, så började hon pratade med oss. Vi tänkte inte på det utan trodde hon pratade med busschauffören. Men när hon började kalla oss för bitchar och sa att vi var avundsjuka på henne för att hon var så snygg förstod vi att hon pratade med oss. Hon var heeelt knäpp och satt och höll på och sa massa saker i typ 3-4 minuter. Hon skrek typ att vi satt och pratade skit om henne på ett annat språk fast vi inte ens gjorde det. Vi försökte mest ignorera henne men hon började fråga oss om vi ville bli skjutna och knivhuggna och då blev busschauffören sur och sa åt henne. Efter ett tag fortsatte hon och när vi inte lyssnade på henne tog hon tag i min mobil och försökte slita den ur min hand. Men som tur var var jag snabb, så jag grabbade tag i hennes arm och tog tillbaka den. Var beredd på att slå till henne om hon skulle göra nåt, men hon gjorde inget mer. Men då flög chauffören upp och ställde sig och skällde ut henne, blev ett jäkla bråk. Men hon fick gå av till slut och vi kunde fortsätta resan. Finns massa psychon här. Men det är första gången någon säger eller gör något sen vi kom. Tycker det är mer tryggt här än i Sverige.
Vi köpte en varsin Cupcake från ett bageri eller tårtmakeri som massa kändisar beställer tårtor ifrån. De har flera bilder i sitt fönster på kändisar med deras tårtor.

Bland annat Khloe och Lamar's bröllopstårta. 

På vägen hem passerade vi snygga Charlie Hunnam's (från Sons of Anarchy) hus som bor typ granne med oss. Synd att han inte tittade ut så vi fick en glimt av honom :/
Raaawr!!


Follow on Bloglovin

RSS 2.0