Flygvärdinna
2014-03-21 / 16:42:48 / Allmänt

Hej alla!!

Oj, vad det ekar tomt här! Jag befinner mig inte längre i USA, så har inte blivit att jag uppdaterat bloggen något. Var där i ett år och skulle mer än gärna stanna kvar längre. Skulle kunna tänka mig att bo där tills jag blir pensionär!
Men var tvungen att tänka realistiskt och kom fram till att det inte var värt att lägga flera hundra tusen kronor på en halvdålig utbildning bara för att få bo i USA och ha kul, när det är gratis att plugga i Sverige. USA finns ju alltid kvar och jag kan åka dit på semester eller så kanske andra vägar i livet leder till att jag flyttar dit någon gång i framtiden, hoppas!

Ser att det fortfarande klickar in folk här på bloggen VARJE DAG och jag vet inte om det är för att ni kom hit av en slump eller om ni läst min blogg tidigare. Tänkte i alla fall prova att skriva lite här ibland då jag på måndag börjar en utbildning till att bli flygvärdinna. Kursen är på fyra veckor och blir jag godkänd kommer jag att flyga omkring uppe bland molnen i sommar! Ska bli superkul. Var på Arlanda idag på infomöte inför kursen och fick träffa alla nya klasskamrater. Ser verkligen fram emot detta. Nu på måndag är det uniformsprovning som står på schemat.

 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0