Hotellet
2010-12-30 / 13:47:54 / Allmänt

Ska ju sova på hotell i Dubai inatt som föräldrarna bokat åt mig. Hittade några bilder på den och det ser helt okej ut!
Men nu ska jag gå till passkontrollen. Flyget lyfter om mindre än 30 minuter! :)

Tax free
2010-12-30 / 13:35:06 / Allmänt

Jag reser från terminal 2, som jag absolut hatar. Deras tax free har det sämsta utbudet helt enkelt. Skulle köpa ett nagellack nyss, eftersom jag vill ha lite färg på mina fossingar imorgon. Men såklart hade dem bara skitfula färger från något märke jag aldrig hört talas om. Så får gå helt färglös. Men det passar väl bra till min ännu så bleka kropp antar jag!


Sitter och väntar men ska snart gå till passkontrollen.

Skulle köpa en vinflarra till föräldrarna där nere. Fick dock beslutsångest eftersom viner inte riktigt är min grej. Fick bli en starkglögg i stället. Är väl lite svenskt sådär?

Till barnen köpte jag lite godis. Har även med mig några svenska filmer och ett spel till dem. Visste inte riktigt vad man skulle ge, men nu blev det detta. Lite saltlakrits slank ner till mig också. Det var ju de jag saknade när jag bodde i London, så nu har jag bunkrat upp!


Dagens reseoutfit!
2010-12-30 / 13:26:45 / Allmänt

Förut när jag suttit här inne på Arlanda och försökt använda mig av deras Internet har man alltid varit tvungen att betala, TRODDE JAG JA! Såg nu att man kan skriva free som lösenord så får man det gratis, great ju!


Skulle ta kort på min reseoutfit men dem blev inge bra. Ser att jag passa bra in i Cinas hall i alla fall. Svartvit som jag är! Denna tröja är den varmaste jag har med mig ner till Dubai. Alltså lämnades byxor, vinterjacka och skor hemma!

Nu får jag i alla fall användning av mina Converse jag köpte förut. Gillar egentligen inte sådana skor, men det var special edition på dessa, så kände mig tvungen att köpa liksom, haha!

Så dagens outfit: Converse, t-shirt, kofta, mjuksaktiga byxor + massa väskor!


Snart bär det av!
2010-12-29 / 18:32:12 / Allmänt

Sitter just nu hemma hos min syster och väntar på att dem ska komma hem. Jag åker nämligen till Abu Dhabi imorgon vid 14-tiden, så är inte många timmar kvar. Måste ju passa på att umgås medan man kan!

Jag pratade precis med mamman i familjen där nere och hon berättade att en chaufför kommer stå och vänta på mig med en skylt som det kommer stå "Lundgren" på, vid ankomsthallen. Jag har aldrig förut blivit hämtad med skylt, så kommer kunna bocka av det från listan av saker man ska göra innan man dör. Han kommer då köra mig till ett hotell som ligger ca. 10 minuter från flygplatsen. Jag anländer ju på natten, så man är trött och där kan jag vila upp mig och bada i poolen sa mamman nyss till mig, tills de kommer och hämtar mig vid 11-tiden.

Vi ska då åka till deras vänner, en dansk familj (jag kommer att få panik då kinesiska nästan är lättare att förstå en danske!!!) och fira nyår. Det kommer att bli kul faktiskt och jag ser fram emot resan!


Såhär såg väskan ut igår när jag började packa. Detta är ingenting i jämförelse med vad jag först tänkt ta med. Dock väger mina väskor ganska mycket fortfarande. Får se om det blir någon övervikt. Alltid lika spänande av veta när man ska flyga!

Mormor och morfar körde mig till tåget imorse, så fick säga hejdå till dem där på perrongen!


Juldagen = Film?
2010-12-25 / 18:00:32 / Allmänt

Nu är alla i köket och hugger in på resterna av gårdagens julmat! Jag har inte hunnit bli hungrig ännu, så tänkte gosa ner mig framför en film. Den ska tydligen vara bra och fått höga poäng så hoppas det stämmer! Annars får jag väl trösta mig med att den innehåller massa muskler och det är inte fy skam de heller!


The Expendables!


Uppe med tuppen!
2010-12-22 / 08:27:48 / Allmänt

God morgon på er!

Är uppe tidigt idag, sitter till och med och äter frukost just nu. Varför det, kan man ju då undra? Jo, det ska jag berätta för er: jag ska nämligen göra något väldigt modigt. Många män undviker helst detta. En dag som denna, så även kvinnor. Vissa svimmar under tiden, andra blir hungriga. Många blir arga och irriterade. Kallt kan det också vara!

Vad är det jag talar om? Jo, paketshopping två dagar innan julafton!

Men nu sitter jag här med en frukost, så förhoppningsvis ska jag inte bli hungrig och kan skita i alla långa kötider till lunchrestaurangerna. Bara in och ut ur affärerna, slänga fram kortet, ta påsarna och åka hem!

Men först ska jag åka och lämna in ett papper på skolan här där jag bekräftar min antagning till de kurser jag ska läsa på distans.

Over and out!Mmm, mandarinfrukost... Dem är så surt goda på vintern!Jobbet...
2010-12-21 / 14:09:29 / Allmänt

Är fortfarande inte klar med designen på bloggen, men den får vänta lite grann. Har flera saker jag måste fixa innan jag åker. Det lutar mot 29 december så bara en vecka kvar.

Jag har då fått jobb i en svensk familj där jag ska ta hand om tre pojkar (5år, 2år och ca. 6 månader). Mamman kommer också att vara hemma så blir inte alltid ensamt ansvar över dem. Eftersom att vädret där nere alltid är varmt så lär det bli mycket pool och strandhäng. Annars får man hitta på saker lite eftersom.

Jag ska stanna hos denna familj fram till juni nästa år, så ca 5-6 månader. Jag kommer då att få eget rum, eget badrum, kyl, dator, telefon, tillgång till gym, tennisbana, pooler, relaxavdelning m.m.

Familjen verkar väldigt trevliga och mamman har jag pratat med några gånger på telefon, så det kommer nog att bli bra.

Jag ska även plugga samtidigt som jag är där. Har kommit in på kurser här i Sverige, så blir till att göra det på distans!Abu Dhabi är huvudstaden i Förenade Arabemiraten och Dubai ligger bara 1 timmes bilresa därifrån.


Flytt på g
2010-12-20 / 18:51:22 / Allmänt

Tänkte bara uppdatera lite fort om att jag fick jobbet i Abu Dhabi. Ska åka iväg nu efter jul och det ska bli supergrymt!

Håller på att fixa med designen på bloggen, men är inte klar ännu. Återkommer snart med mera inlägg!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0