EN KLADDKAKA ÄTS BÄST...
2010-08-11 / 23:45:05 / Allmänt...DELAD!

Skulle för några timmar sedan gå in på mitt Au-Pair rum och fixa och trixa när jag kom på att jag först skulle lägga in alla bilder från min kamera på datorn. Jäklar, det var inte lite bilder det! Jag ska väl posta några här när jag får tid. Känns som att jag måste det då jag lagt in allt på datorn nu, så det inte var bortkastad tid! Men nu ska jag göra det som jag tänkt tidigare, uppdatera min ansökan som Au-Pair!


Jobbar och schliter!
2010-08-10 / 09:16:16 / Allmänt

Japp, jobbar och sliter är vad jag gör!
Har haft en ledig dag på 17 dagar. Kanske låter jobbigt, men det är väldigt lugnt här på jobbet. Har hunnit se en hel del filmer och läst ut tidngar och en bok.
Har även hunnit träffa Klastrid och varit iväg till Gröna lund. Men snart går jag av dagens pass och då bär det av hem till Gävle och sex lediga dagar innan jag är tillbaka på jobbet igen.

Vi har nämligen köpt ett nytt hus, så ska väl ta mig dit idag med lite saker och även välja ut ett rum som jag vill ha. Jag kan antingen välja ett med en garderob eller ett med tre garderober. Om jag väljer rummet med en garderob säger det sig själv att jag inte får plats med alla mina kläder. De tre jag har nu räcker inte ens åt så... Men det rummet med tre garderober ligger närmare matsalen och då är det inte lika tyst i fall någon är där inne. Jag gillar att ha mitt rum långt bort från alla andra. Så vi får se...

Men nu ska jag ta och dricka lite mera green tea, sniffa på alkospriten till händerna och lämna två böcker på biblioteket, så vi hörs!!


Läste ut denna bok inatt. Trodde den skulle vara lite smått dåligt skriven som de flesta chick-litt böcker jag läst, men den var faktiskt helt okej. Ville nästan boka en flygbiljett tillbaka till London och göra om det jag gjorde i november, när jag läste om alla platser och gator man kände igen.


Follow on Bloglovin

RSS 2.0