Introduktion av business och reklam
2012-12-14 / 16:02:00 / Allmänt

Gick upp 05.45 imorse och satte mig framför datorn för att vänta in att klockan skulle ticka ner till 06.00, vilket är den tid jag fick välja mina första två kurser jag ska läsa till våren. Blev Introduktion till business och Introduktion till reklam

 

Såhär står det om kurserna på skolans hemsida.

 

Intro av Business:
Denna kurs ger studenterna en överblick över ämnet i ett allt mer globalt samhälle. Eleverna kommer att slutföra kursen med kunskaper om allmänna företagsklimatet, ekonomiska system, affärsetik, drift och projektledning, och teknik och informationssystem. Dessutom kommer eleverna lära sig grunderna i ekonomi, företagsägande, entreprenörskap, ekonomi, förvaltning och marknadsföring. Centrala teman vävda under hela kursen inkluderar utforskning av karriärmöjligheter och utveckling av problemlösningsförmåga.


Intro av Reklam:
Reklampsykologi, strategier och metoder behandlas i denna introduktion till reklam. Ämnen inkluderar planering av reklamkampanjer för alla typer av medier. Klassprojekt går ut på att ge studenten praxis att skapa och kommunicera idéer med hjälp av reklamstrategi och teknik.

 

KUL!


Gör ett schema
2012-12-13 / 19:48:06 / Mitt liv i LA!

Sitter här och försöker klura ut vilka kurser jag vill läsa i USA till våren. Försöker göra ett schema så att jag kan försöka lägga alla kurser samma dag om möjligheten finns. Ser ut att bli massa olika businesskurser, vilket blir kul! Imorgon klockan 06.00 får jag välja hälften av mina kurser och resten får jag välja på plats i USA. Hoppas verkligen jag får det jag vill ha nu. Men vi får se imorgon hur det gick!


Andra advent
2012-12-09 / 20:09:38 / Allmänt

15 dagar kvar tills tomten kommer och jag har noll julkänslor. Köpte därför lite grejer som jag kan ha framför en film nu. Mandariner, Paradis och julmust hör ju faktiskt till julen. En mysig andra advent!


Flyg bokat!
2012-12-06 / 15:15:56 / Allmänt

Nu har jag bokat och betalat mina flygbiljetter till och från LA, yeeey!!
Kommer att flyga dit den 14:e januari och mellanlanda i London. Jag kommer att flyga ensam från Arlanda men ska möta upp två av tjejerna jag ska bo med i USA på flygplatsen i London, så åker vi tillsammans resten av vägen. Ska bli så kul! Vi har fixat en lägenhet de två första veckorna i West Hollywood, där vi ska bo medan vi letar efter annan lägenhet som vi sedan ska flytta till. 

So excited! :D
 

Hämtat ut visum idag
2012-12-05 / 16:04:49 / Allmänt

Var till posten och hämtade ut mitt visum idag. Skönt att jag har fått den nu! Är bara bokning av flygbiljett som fattas, sedan är jag klar med allt! Det har tagit sin lilla tid, men det har varit värt varenda timme.

Tyckte det gick ganska smidigt på ambassaden. Har hört att det skulle ta jättelång tid, men jag blev klar på 1,5 timme. Det jobbiga var väl att man var tvungen att stå ut och vänta. En skön sommardag går väl an, men nu var det iskallt och typ snöstorm. Sedan hade jag kunnat vara smart och rensa min väska innan jag gick dit. Jag fick stå och lukta på min parfym och visa att det inte var något farligt och några andra saker som behövdes tas ut. Men nu har jag ett visum som gäller i 5 år, jippie!

Haha, sjukt ful bild! Men den bjuder jag på.
 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0