Lite klag mår man bättre av! :D
2013-02-21 / 04:31:00 / Allmänt

Puuh, har ÄNTLIGEN kommit hem från skolan. Slutade 17, men var sådan jäkla trafik (hatar rusningstrafiken i LA. Den är som i Sverige gånger 10!!) så tog typ två timmar med första bussen, som ska ta ca. 20-30 minuter. När jag skulle byta till nästa dyker det såklart inte upp någon och jag som känner att jag börjar bli sjuk och har frusit hela dagen stod där vid busshållplatsen och skakade så mycket att jag tror att L.A. fick en liten jordbävning p.g.a. av mig. När jag vaknade imorse hade jag väldigt ont i halsen, men det försvann efter en Bafucin, men när jag sitter i biblioteket på min håltimme (5 timmar lång!!!) och väntar på nästa klass känner jag hur jag får typ feberfrossa, ont i huvudet, halsen och börjar må illa. Försökte få bort tankarna på detta genom att titta på Svenska Hollywoodfruar i min mobil, men SÅKLART dör mitt batteri. Inte nog med det så har jag varit tvungen att släpa på en jättestor, tung väska full med böcker, som jag inte ens fick användning av idag. Och mitt sista klag är att när jag skulle äta min soppa jag nyss gjort för att värma halsen var den fortfarande helt jäkla kall!!!!!!

Jaja, ska hoppa in i duschen nu och sedan krypa ner i sängen. Hoppas jag inte halkar i badkaret, råkar få tandkräm i ögat och vaknar när min roommate kommer hem från skolan!
Vi hörs imorgon, förhoppningsvis lite positivare! Känner redan nu efter att jag fått klaga av mig lite att jag börjar må bättre, en bra medicin det där ;)

Update: Fick ingen tandkräm i ögat, men däremot började lamporna i taket på toan att blinka. Lite smått panikartat i tron om att dem ska slockna råkar jag då få shampoo i båda ögonen. Sååå skönt! :)

 

0 Kommentarer« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här:

Follow on Bloglovin