Lite annorlunda saker med USA del 2
2013-04-09 / 16:03:00 / Allmänt

God morgon!

Idag ska jag åka iväg till San Fucking Francisco! Kommer sitta ganska många timmar på en buss, men vad gör det!  :D

Har kommit på lite fler saker som jag tycker är annorlunda här jämfört med Sverige, here we go:

* Alla doktorer går med sjukhuskläder utomhus! Ser flera stycken om dagen som går omkring i blåa sjukhuskläder. Tycker det känns helknasigt. Blir det inte massa bakterier och skit som följer med in på sjukhuset då om det ska sitta med patienter?!

* Alla röker på och det luktar weed ÖVERALLT! Är man ute på en klubb sitter nån och röker på. Sitter man och väntar på bussen röker någon på. Är man på skolan röker någon på. ÖVERALLT! Ibland luktar våran lägenhet jättestarkt av det eftersom det kommer genom ventilerna och fönstret. Tur att det är så god lukt då! :D

* Skatten räknas inte med när man handlar något. Fattar inte varför dem inte bara räknar in det i priset som de gör på alla andra ställen jorden runt. När man är ute och shoppar och hittar något som kostar 100 dollar, så läggs det på 9% på det och blir till slut 109 dollar. Man glömmer ju bort ibland och det blir dyrare än man tänkt sig. Men shoppingen är i alla fall billigare här än i Sverige så!

* Alla killar går med flip flops. Snälla, kan ni inte bara stoppa in era håriga, stora, äckliga och fula fötter i ett par skor i stället. Vi vill INTE se dem!

* Deras tv-nyheter är mycket roligare än Sveriges. Här går dem verkligen all in när de ska raportera något. De flyger med helikoptrar och filmer biljakter, nämner namn på alla inblandade och verkligen visar allt. Mycket intressantare än i Sverige.


0 Kommentarer« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här:

Follow on Bloglovin