Maultasche
2011-09-30 / 20:55:23 / Allmänt

Har inte gjort så speciellt mycket idag. Varit i skolan, hämtat lilltjejen från dagis, gick till Tiergarten med henne och sedan har jag bara plöjt massa nya serieavsnitt på min dator. Känns inte alls som fredag! Men ska jobba tidigt i morgonbitti, så får planera en utgång en annan dag istället.

Här i Berlin är det otroligt fint väder för tillfället. Vet inte hur ni har i Sverige, men här känns det som sommar igen. Blommorna utanför min skola har åter börjat blomma, så tummen upp!

Ska nog åka till Charlottenburg slott imorgon och ligga i solen ett tag med en liten picnic. Man måste passa på att ta alla chanser till sol nu innan snön kommer!


Igår hade mamman sin faster över på besök och vi åt denna rätt ute på terassen. Maultasche heter den och är populär i södra Tyskland. Det är typ någon pasta med kött, spenat, örter m.m. Var faktiskt gott, men tyckte det smakade lite som kåldolmar! :P


1 Kommentarer
Linda:

Vi har haft kanonväder här oxå, 20 grader minst :) Det där såg ut som typ ravioli hehe Finns det att köpa VS produkter där nere? kram



SKRIVET DEN: 2011-10-01 KL: 10:04:35



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här:

Follow on Bloglovin