Emirates Palace
2011-01-21 / 14:16:54 / Allmänt

Tusan blev ingen stranddag idag. Det regnar ute! Tog därför en taxi och åkte till Emirates Palace som är sjukt grymt! Det är världens näst dyraste hotell (något i Singapore som är etta) som byggts för 3.8 biljoner kronor. Superduper stort är det och jag gick inte ens runt allt. Det finns massa restauranger och klubbar där, spa och affärer. Man kan köpa kaffe med 24karat guld på om man vill. Ska köpa något thé nästa gång jag är där. Mysigt ställe!

Jag tog massa bilder så lägger nog inte upp allt, blir för mycket. Synd också att min kamera är så dålig, eller snarare jag som inte kan med inställningarna, så korten blev inge bra. Det är i alla fall skitcoolt när man är där i verkligheten. Guld och marmor överallt och stora ytor. Äkta guld i vissa rum t.o.m.


Sedan är det liksom mer på sidorna. Man fick inte plats med allt på bild, så stort. Tror det var 1 km långt eller något som jag läst.

Här är scheikens egna ingång! Han har typ övervåning av detta hotell, där han får bo och kanske andra presidenter och saker från andra länder!


Här är Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan själv i egen hög person!


Det är så stort så allt kommer inte med på kort. Men detta är typ en stor kupol man står i.



Detta hotell har en egen marina och 1km lång sandstrand.

Trappan ner...

T.o.m. rulltrapporna är guldfärgade.

Regn ute, suck!

Något teahouse som någon japan skänkt till scheiken.

Hade sådana blommor överallt där inne. Måste komma stora lastbilar flera dagar i veckan för att kunna byta ut allt det där. Dem dör ju ganska fort!


Butiker och frisör har de här också.


Världens första bankomat där man får guldtackor istället för pengar. Det är ju så nödvändigt liksom! :)

Lite vad man kan köpa...

På ett av caféerna kunde man köpa dessa tårtor. Lite coola!

Också en fin tårta.

Tog andra kort också, men kanske visare dem lite senare. Blir så mycket annars. Efter Emerates Palace gick jag till Marina Mall och shoppade lite. Inte mycket, bara lite! :)


0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här:

Follow on Bloglovin