Today
2010-01-05 / 23:55:44 / Vardagen i London

Har jag inte gjort något särskilt. Allt har varit sig likt, förutom att jag köpt ägg. Har inte köpt det tidigare men gjorde det idag! Har också haft flera svenskar och norskar i våran butik idag. Mer än vanligt. En kille var där för att köpa saker till sin tjej som befann sig hemma med barnen. Så jag skulle visa honom lite olika populära kläder som vi har och han sa "den tar vi" till allt jag visade och jag märkte att han inte kollade på prislapparna. Så började visa de dyrare kläderna och kapporna och lyckades sälja på honom de! Yeey, bäst jag är! :D Blev några tusanlappar vi fick in på de.

Sitter här och i princip sover även om jag gick upp vid typ 11-tiden. Satt och spelade poker till typ 4 inatt så. Har funderat på att köra med riktigt pengar här i London, men vet inte om man kan lita på mitt Internet. Det stänger ner sig ibland och det har även hänt hemma när man spelat. Lätt hänt att man förlorar bra händer, så vet inte hur jag ska göra.

Imorgon börjar jag jobba 10.00 och slutar 18.30. Jobbar med andra ord över, vilket är bra då man får extra mycket pengar. Ska nog också köpa kameran jag skrev om igår. Var förbi Argos idag, men det var redan stängt när jag kom, så typiskt. Har en halvtimme på mig imorgon, så hoppas jag hinner!


När det kommer till godis finns det inget som är gott här i London. Absolut inget! Dock hittade jag för några veckor sedan denna choklad. Den såg god ut då det är Baileys och ja, nu har jag hittat något att äta om jag blir sugen!


2 Kommentarer
cina:

Du måste köpa hem ett smakprov till mig:)SKRIVET DEN: 2010-01-06 KL: 19:26:33 URL: http://madelenejlundgren.blogg.se/
cina:

Du måste köpa hem ett smakprov till mig:)SKRIVET DEN: 2010-01-06 KL: 19:26:49 URL: http://madelenejlundgren.blogg.se/« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här:

Follow on Bloglovin