Vilken otursdag!!
2010-05-30 / 15:52:27 / Allmänt

Först lägger jag mig tidigt inatt, runt 01.30 för att vakna tidigt idag. Men nej, slår upp ögonen runt halv två! Sedan har jag fått byta kläder typ hundra gånger. Antingen är dem fula, fel väder för dem, dragkedjan på jeansen har gått sönder eller att jag råkar blöda ner dem med mitt finger (som jag råkade skära på rakyhyveln!!!).

Mitt andra finger har jag nu fått en blåsa på minus ett lager skinn för jag  har dragit och slitit i dragkedjan. Den vill inte upp, jag förstår inte varför. Den har typ hoppat av själva dragkedjan eller något, superknäppt!

Inte nog med det, provade ett par jeans som jag inte använt sedan jag åkte till London. Jag fick på mig dem, men nog är dem lite tajtare. Så från och med idag börjar operation viktnedgång!

Har massa pulver hemma, så tänkte att jag kan göra slut på dem. Vägde mig nyss och ska se om det är någon skillnad när jag kommer hem. Ska nämligen åka ner till Märsta om en timme!


Har tatuerat mig!
2010-05-29 / 23:19:13 / Allmänt

Juste har ju tatuerat mig nu också. Fick en tid i onsdags så gick dit med syrran, så kom andra syrran dit också efter ett tag. Alla som säger att det gör ont att gadda sig måste vara riktigt jävla känsliga. Det gör inte ont alls, snarare skönt på något sätt. Jag skulle kunna legat kvar där längre! Aja, nu är den första gjord i alla fall, bara att börja planera nästa då!


Har inte tagit några kort på den än, så försökte i min cam, men de ser inte rakt ut då. I verkligheten är det bättre!


Eurovision Sång Tävling!
2010-05-29 / 23:06:32 / Allmänt

Ligger här i min säng och tittar på det program som typ halva Sverige ser på just nu. Den jag hejar på är Turkiet men jag har blivit lite kär i Moldaviens bidrag också. Eller snarare saxofonkillen i de blåa jeansen som gör det hela bra!


Portobello market!
2010-05-28 / 19:50:16 / Allmänt

Gud, vaknade 17.15 idag, helt sjukt ju! Har i alla fall hunnit handla och städa mitt rum och ska snart laga till en riktigt god sallad att äta.

När jag var inne i affären märkte jag att jag jämförde mycket med de engelska priserna. Det är faktiskt billigare att handla där borta än här hemma i Sverige. Prisskillnaden är inte så stor att man blir chockad och sätter tungan i halsen, men jag tycker i alla fall att det är en liten skillnad.
Jag längtar tillbaka otroligt mycket till London och känner att det inte finns något att göra här i Sverige typ. Där kunde man alltid dra ut och göra saker om man hade tråkigt, men inte här! Fick just också ett meddelande/uppdatering, eller vad man nu ska säga, på Twitter av Emma Roberts (Julia Roberts är typ faster till henne) där hon skrev att hon precis hittat massa fina saker på Portobello Market. Jag vill ju också vara där! Det är fredag och då är det modemarknaden. Skitmycket fina saker till bra priser. De har allt från vintage smycken, till nya smycken, gamla kläder och skor till nya Louboutins och Louis Vuitton väskor för att nämna lite!

Jag saknar London!




Får väl skriva lite mera!
2010-05-27 / 17:14:50 / Allmänt

Har inte uppdaterat på några dagar nu, men ser att det är läsare som kommer in hit varje dag i alla fall. Vilka är ni liksom?

Har nu befunnit mig i Sverige ungefär i tre veckor och av dem dagarna endast 5 hemma i mitt hus. Så har knappt sovit i min säng! Men nu ligger jag här och lyssnar på NRJ och ska väl laga till lite lunch snart, som jag tänkt göra i några timmar nu!


Köpte denna på Heathrow när jag skulle flyga hem. När den släpptes i Sverige sålde den slut i alla affärer (har jag för mig att jag läste förut i alla fall) och den är väldigt bra. Huden blir superlen.

Den här köpte jag också. Har använt den i flera års tid nu och är en favorit när det kommer till att få huden återfuktad! Blev även lite choklad och en ny body mist från Victoria Secret!


Så fint väder!
2010-05-20 / 02:03:48 / Allmänt

Alla tjatar om att vädret här i Sverige är så fint och visst det är det. Men vi hade såhär redan typ i mars i London så... Nej, men det är skönt att man slipper kylan, har väl ni varit väldigt bortskämda med som befunnit er i Sverige denna vinter.


Vi var ute och cyklade lite här om dagen!

Steningehöjden känns verkligen som att vara ute på landet ju!


Har läst lite tidningar i solen!

Och middag som Linda lagade!

Hjälp, fick lite panik nyss.. Hörde att det lät lite från väggen nyss när jag låg här i sängen men tänkte att det bara är huset eller nåt. Sedan hör jag något igen och tittar upp och vad ser jag inte, en stoooor skalbagge! Blev skiträdd och flögg upp ur sängen. Tog katten och försökte få honom att äta upp den, men det lyckades inte. Fick då leta efter något i Emilias rum och fann papperskorgen. Så nu ligger den instängd i en igenknuten soppåse i papperskorgen som jag lagt böcker över. Den ska väl inte lyckas rymma från det fängelset? Nästan säkrare än Guantanamo ju!


Packa, packa, packa!
2010-05-17 / 12:25:38 / Allmänt

God morgon!

Sitter här just nu och äter medan jag tänker på vad jag glömt att slänga ner i väskan. Ska nämligen sova hos min syster i några dagar framöver. Jag tror dock jag har med mig allt, bara datorn som ska ner när jag är färdig med den.

Har fått ett paket som jag ska hämta ut på posten också, vette tusan vad det kan vara. Jag har väl inte beställt något?


Mitt presentkort har jag lyckats rota fram. Ska packa ner den snart, för tatueringen ska bli av denna vecka förhoppningsvis!


Hon skämmer ju ut Sverige!
2010-05-16 / 18:39:22 / Vardagen i London

Såg nyss på Expressen att Carola ska sjunga på Victorias bröllopsmiddag. För det första ryser jag så fort jag hör namnet Carola. För det andra, jag absolut ogillar den människan. Det är något med henne som jag stör mig på. Hon ska predika hit och predika dit. Jag kommer ihåg när hon var med i melodifestivalen för några år sedan med sin sjukt dåliga låt "evighet". Hon blev så chockad när hon inte vann. Det blev då inte jag. Folk har tröttnat på henne, hon är pinsam! Om hon är med på denna middag kommer hon skämma ut hela Sverige!


Jag Vill Utomlands!
2010-05-16 / 18:22:44 / Vardagen i London

Pratade med Linda tidigare idag och hon och andra syrran pratar om att dra utomlands. Jag såg på Ving att resorna är väldigt billiga nu. Vill så gärna åka någonstans, i Sverige är ju för tusan minusgrader fortfarande känns det som!

Men har rest så mycket denna månad. England, Sverige, Frankrike och Skottland, så kanske ska vänta lite!


Grekland kanske?


Update helt enkelt!
2010-05-16 / 18:09:55 / Vardagen i London

Okej, lite sent men bättre det än aldrig!

Så, första dagen familjen hälsade på mig spenderade vi i Camden, hemma hos mig och sedan åkte vi till hotellet. Tog det mest lugnt eftersom de hade varit vakna sedan 04 någonting. Medan de gick och lade sig vid 22 låg jag vaken till runt 03-04, vilket betyder att jag var väldigt trött när de väckte mig runt 08-tiden på morgonen. Men var bara att kliva upp och fixa i ordning sig.

Vi började morgonen med lite frukost och sedan begav vi oss på en liten promenad till Oxford Street där vi gick i den nyöppnade Disneybutiken.


Fin sommarhatt!

Emilia köpte ett par knallrosa skor där! Snacka om att dem ser stora ut på denna bild, haha! Uppe i London Eye BTW!

Efter detta stopp begav vi oss till Regent Street och den stora leksaksaffären Hamley's. Sju våningar är den och vi sprang runt där ett bra tag.

Vi kom ut med My little Ponny leksaker, några Jelly Beans och ett jätteroligt nagellacksset som man kan måla coola bilder på sina naglar med. När barnens shopping var klar gick vi till en restaurang för att äta. Salladsbuffén där var det bästa, definitivt!


Vi äldre beställde in Chili Con Carne...

...medan barnen tog Köttfärsås och Spagetti, samt chokladglass!

När magen var mätt gick vi en snabbis till det ställe där jag veckan innan var på Photoshot makeover:n för att få en bild hemskickad. Får se om den kommer nästa vecka. Sedan blev det lite shopping för oss äldre och jag var tvungen att köpa ytterliggare en resväska. Jag hade så otroligt mycket saker. Så tog den nya väskan och åkte hem till lägenheten, städade och packade.

Vad vi gjorde på kvällen åtekommer jag med!


TGIF
2010-05-14 / 22:19:37 / Vardagen i London

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev här i bloggen. Ska uppdatera när jag får tid, men har fastnat framför Vampire Diaries, så ska kolla klart dem avsnitten jag missat och sedan skriver jag lite efteråt.

Jag kan säga att jag var på intervju i tisdags och nu är jag ett steg närmare att flytta till USA. Förhoppningsvis sker detta i augusti/september.


I <3 NY!


God morgon Sverige!
2010-05-10 / 10:04:25 / Vardagen i London

Gick upp kvart över åtta i morse och sitter just nu i soffan och ser på nyhetsmorgon. Det känns väldigt svenskt! Jag hade ju ingen tv i London så nu är jag glad att jag kan kolla. Ska väl börja fixa i ordning mig snart och hoppa på bussen till syrran. Blir till att sova där inatt. Har inte hunnit komma hem än, men imorgon får jag äntligen stiga in i mitt älskade rum och sova i min sköna säng!


Nyhetsmorgon på tv:n. Vad skitig den ser ut med blixt!
Köpte ett nytt gott té här om dagen. Med mandelsmak, mums!

Sitter även och klappar lite katt!

Fy vad kallt där är ute här i Sverige. Finns inte ens några blad på träden, man blir ju ledsen! Känns som att det är höst igen ju!


Packning
2010-05-04 / 23:08:27 / Vardagen i London

Visade jag föresten min packaning, det väger flera ton!




Den här väskan är skitstor och proppfull!


Nu sover syster!
2010-05-04 / 23:03:00 / Vardagen i London

Vilken dag. Först fick jag släpa på väskor in på bussen, gå av lämna böcker på biblioteket och sedan ta tåget till hotellet. Eftersom det är London finns det inga hissar eller rulltrappor så fick gott bära med mina svaga armar.

Väl på hotellet ringer Linda och dem och berättar att de måste gå av tidigare med bussn p.g.a. bombhot, så fick hoppa på tunnelbanan och möta dem där borta.


Bombhot och massa massa poliser!


Sedan tog vi åter tåget till hotellet, checkade in och sedan bar det av hem till mig för att hämta bild på tatueringen. Självklart åkte vi dubbelbuss till Camden efteråt eftersom barnen längtat efter det. Högst upp, längst fram som turister!

Äntligen åka dubbelbuss!

När vi kommer fram till Camden är alla hungriga så vi går in på en asiatisk restaurang och äter och när vi väl var färdiga var det så sent att allt var i princip stängt, med andra ord, ingen tattoo!


Emilia surpuppa, haha!




Såhär kul har man när man är i London!

Otroligt många toabesök har det blivit idag också!


Vi tog dubbelbussen hem till Paddington, handlade lite mat på Tesco och nu ligger vi här i våra sänger när klockan snart ska bli 22.00. Tidigt för mig men har ju en dator åtminstone!

 


vänta är tråkigt.
2010-05-04 / 13:26:18 / Vardagen i London

sitter just nu på hotellet och vantar på att familjen ska komma. Har släpat hit 2 väskor redan men har typ 6 kvar i lägenheten. Jag kommer även behöva köpa en ny, då det inte riktigt får plats. Ska ju även shoppa lite till så... Har tyvärr ingen dator här just nu så sitter och tittar på csi så dem får gärna komma nu!

Mycket att göra...
2010-05-04 / 01:51:11 / Vardagen i London

Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Är fortfarande bara så sjukt överraskad att jag har Internet, att jag faktiskt inte vill logga ut! Dock ska jag bo på hotell imorgon fram till att jag åker hem, så blir Internet varje dag nu om jag vill.

Har inte hunnit packa klart än, såklart! Har inte heller ens börjat städa mitt rum eller lämnat mina böcker på biblioteket. Hur ska jag hinna med allt? Måste nog ställa klockan på 8 imorgon bitti. Ska möta Linda och dem i Paddington station runt 12.30 och då måste jag ha lämnat alla mina väskor på hotellet. Det är så pass många att jag kommer få åka två vändor till lägenheten!

När dem väl kommit imorgon ska barnen få åka dubbelbuss, förstår att dem längtat efter det. Rutten bär av till Camden där vi ska gå på marknaden, äta världens bästa asiatiska buffé och mamma tyvärr, göra en tatuering!

Men nu är det sovdags, ska bara borsta håret först! God natt!


Packpaus!
2010-05-03 / 17:26:55 / Vardagen i London

Puh, nu har jag packat i hela 20 minuter och jag känner att jag behöver en paus. Fy vad jag inte gillar att packa! Finns det något tråkigare liksom? Har slängt ner alla mina skönhetsprodukter i väskor nu och det är de som väger mycket. Mina kläder var fortfarande lite blöta så de torktumlas för tillfället, därför skönt med paus. Måste även kila iväg till biblioteket för att lämna tillbaka böcker och banken angående mitt konto. Dock är det bankdag här, så det är stängt!



Men nu är pausen slut!


SOL BAKOM MOLN!
2010-05-03 / 14:26:42 / Vardagen i London

Linda om Tillbaka i ett regnigt London!:
Fan om det regnar när vi kommer, tråkigt isåfall. Hoppas det klarnar upp :)
Jag har oxå städ, tvätt, packdag här så ska sätta i gång nu. Vid den här tiden i morgon landar vi ungefär.....kraaaam

Ja, men just nu när jag tittar ut är det lite sol, men den försvinner bakom moln titt som tätt. Du får väl surfa in på SMHI och kolla vad det blir på onsdag och torsdag.

Städ- och tvättdag blev det inte igår. Jo, två maskiner, men ingen städning. Ska göra det idag i stället. Är så irriterad på att jag har Internet här igen, nu vill jag ju sitta här vid datorn!

Sedan ska jag åter igen säga, jag har tappat min mobil. Tredje gången på 7 dagar och denna gång är den borta för alltid. För den ligger kvar i Paris, så ni måste ringa på mitt svenska nummer när ni kommer Linda. Kom ihåg det, radera mitt UK nummer från minnet, svenskt är det som gäller!


Har redan hunnit packa en rullväska, då bara med böcker och dvd:er. Hur ska allt få plats?


Tillbaka i ett regnigt London!
2010-05-02 / 12:32:47 / Vardagen i London

Kom hem i natt och jag var så blöt då det regnade cats and dogs, som man säger här i UK! Dock var det skönt att få komma hem till ett städat rum och krypa ner i en säng man känner igen. Men Paris var den finaste staden jag varit i. Så sjukt underbar! Människorna där också. Vi var ute på valborg och det var nog den bästa valborg jag haft, minus brasan. Men tar mer om det senare. Har städ-och tvättdag idag, men såg att jag har Internet här hemma i rummet nu, vilket är ovanligt, så kommer väl sitta fastklistrad vid datorn antar jag!


Jag fick träffa Elise som jag saknat så mycket!


Louvren
2010-05-01 / 15:41:25 / Paris

Okej, så jag var på Louvren i onsdags. Jag är glad att jag gick dit, eftersom nu har jag sett vad det är som är så speciellt med stället. Dock var det ingen hit enligt mig. Det är otroligt stort och otroligt många tavlor, säkert 1000000 stycken. De flesta väldigt snarlika av okända konstnärer. Vad är det som är roligt med detta? Jag tyckte i alla fall att det var tråkigt. Bestämde mig därför för att fort gå och se de tavlor av de kända konstnärer jag känner till, typ Da Vinci, Vermeer, Rembrandt m.m. och sedan sticka där ifrån ut i värmen. Priset för att komma in på detta museum är runt 90-100 kr men om man är född i Europa och under 26 är det gratis. Dock står all information om tavlorna på franska och om man vill förstå får man betala för hörlurar som översätter åt dig!

Jag märkte när jag tittade igenom mina bilder att jag knappt tagit några på tavlorna men däremot väldigt många på olika tak. Jag tyckte faktiskt att alla rum och då speciellt taken var otroligt coola och väl mycket roligare att se på än alla jesus på korset-bilder!






Follow on Bloglovin

RSS 2.0