Hoho!
2011-01-15 / 17:07:14 / Allmänt

Gud vad obekvämt. Sitter med flip flops på och jag har strumpor på mig! Mitt rum ligger på tredje våningen i huset, men är som fler eftersom trapporna har egna våningar. Så först går man från en våning upp för trapporna till en avsats, så nästa trappa upp till våning två. Sedan en trappa upp till en avsats och den trappan upp till våning tre. Jag springer upp och ner där hela tiden, så börjar ju få värsta bemusklerna!! Men åter till flip flopsen. Jag hade sprungit ner och kom då på att jag lämnat mina skor där uppe (man går med skor inomhus här och jag hade tagit av dem på mitt rum) så fick ta vad som låg framme vid skohyllan, alltså mina flip flops!

Men nog pratat om det. Jag märker att det inte blir så mycket uppdaterat här. Blir ändring på det sedan när jag får Internet. Min dongel är ju typ trasig så Marc ska prata med operatören om det. Men han befinner sig för tillfället i Indien i en vecka, så jag får gott vänta!

Gjorde nyss mitt första matteprov här på datorn också, eller prov och prov. Var närvarouppgifter. Fick 1 rätt av 2 möjliga, haha! Bättre än noll i alla fall!

Har suttit HEEEELA dagen vid poolen och pluggat matte. Har fått en solbränna där övre delen av mina ben är vit medan resten är brun. Det är alltså där jag har haft böckerna! Nej, men så farligt är det inte, går lätt att fixa till nästa solning.


Lite random sådär tänkte jag visa hur grymt stora alla blåbär är här. Superstora. De är antingen smaklösa eller surbeska. Vita insidor också. Helt fel!

Om man jämför med min superduper läckra nagel så ser ni skillnaden!


1 Kommentarer
Mor:

Ha ha ja du e rolig du!!!Sett nån snygging då? Vitklädd med turban sittandes på en kamel. Dom kanske inte finns där. Kram!!!SKRIVET DEN: 2011-01-15 KL: 21:25:30« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här:

Follow on Bloglovin