JAG BEFINNER MIG NU PÅ ENGELSK MARK!
2010-02-11 / 21:49:43 / Vardagen i London

Nu är jag hemma! Hel och ren som jag var när jag åkte från Sverige! Resan gick bra, men fy tusan för trappor!

Vaknade väldigt sent imorse. Den var 12.30 och jag skulle vara på flygplatsen två timmar innan planet skulle gå, vilket är 14.00. Så hoppade in i duschen, packade och åt min sista laxmåltid (har blivit 100 stycken under dessa 6 dagar i Sverige). Sedan började jag rita lite med Emilia, men då var klockan 14.00 så vi satte oss i bilen och åkte de små ynka minuterna till Arlanda. Man känner sig väldigt bortskämd när man kan åka så sent, medan andra måste åka flera timmar bara för att komma till flygplatsen!

Jag hade redan checkat in kvällen innan via min dator, så det var bara att lämna väskan på rullbandet, växla lite pengar jag fick av mormor och morfar (tack så mycket!) till pund och gå in på insidan. Köpte ovanligt nog ingenting, bara en dricka. Så gick och satte mig vid min gate och började läsa lite. Flygresan var som vanligt tråkig och vi landade på Heathrow flygplats 20 minuter för tidigt, jag klagar då inte! Letade upp mitt tåg och kom fram till Paddington där helvetet med trapporna började. När man fick bära väskorna i dem, då visste man att man var tillbaka på engelsk mark! Efter massa trappor var jag i alla fall nere på plattformen och skulle stämpla mitt kort, aha, för lite pengar. Bara att bära alla väskor upp för trapporna igen och leta efter en maskin och toppa upp kortet på. Men efter allt bärande är jag äntligen framme nu. Sitter i ett väldigt kallt rum, dricker té och äter nudlar som jag hittade i mitt skåp (tror inte jag ätit det sen 5:an - 6:an! Det var faktiskt gott, men säkert bara för att man är hungrig!


Köpte en Vitamin Focus som är "bra" för skärpan. Behövde vara pigg och alert under flygresan så jag kunde hålla mig vaken!

Solen sken när jag satt i min gate och väntade på ombordstigningen!


Solnedgång över London Town!

Jag hann även med att läsa ut din bok Linda på flyget. Så nu är det bara att komma och hämta den!

Fick tre svenska tidningar och en brittiskt. Bläddrade igenom den sistnämda någon minut men det är bara att inse, engelska tidningar är rena rama sömnpillrerna. Ingen färg, skitstora och hur tråkiga som helst! Nej, tacka vet jag svenska nyheter!


1 Kommentarer
Linda:

Jag kooommer, mitt käre Primark väntar ju hahaha

Hur känns det nu att vara där igen då efter att du varit hemma?



SKRIVET DEN: 2010-02-12 KL: 08:26:00



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här:

Follow on Bloglovin