Äntligen!
2010-06-09 / 14:07:08 / Allmänt

Gud vad ont i magen jag har!

Nu har jag packat klart det sista får jag hoppas, för ska snart kila till tåget. Fick en impuls nyss och bestsämde mig för att köpa ett Wiispel med bräda och wii fit plus! Så blir till att åka in till Uppsala innan jag kommer hem till Cina.

Adjöken!



1 Kommentarer
Nathalie:

Hallå där!



Kul och höra att du gillar min blogg :D alltid kul att få reda på lite vilka som egentligen läser den också för dom enda jag har koll på, läser den, är ju liksom närmaste vännerna och familjen/släkten där hemma i princip!

Kul att du funderar på au pair-livet du med...det är verkligen ett äventyr som du sent kommer att glömma! Jag ångrar inte en sekund att jag åkte, har haft hur roligt som helst och kommer ju nu att förlänga i 9 månader så jag peppar alla andra till att åka och svarar mer än gärna på frågor för jag var precis likadan innan jag åkte!



Men okej, det här med barnerfarenheten som du frågade om...jag har inte heller direkt suttit mkt barnvakt, jag använde min granne som referens vars dotter jag passat några kvällar ibland, bara hållt sällskap för hon är 94:a. men jag hittade på att jag hade passat henne massa mer timmar, skjutsat henne till träning och lite sånt haha. sen har jag kompisar till min familj som har två söner som är 4 och 2 nu och dom har jag egentligen inte passat sådär själv nångång men vi hittade på att ja passat dom typ 3 tim/veckan under en period osv. Så det är inte alls svårt att ljuga ihop lite timmar...bara det hela stämmer överens med vad det står på referensen, som nu referenspersonen säger i telefonen. Jag gav mina referenser en kopia så när organisationen ringde så bara "ja, det stämmer jättebra att hon passat mitt barn så många timmar, dom har lekt med det och det och det och hon är underbarn med barn" haha, typ så! :D

Men jag åkte med Skandinaviska, läser att du är i process med STS! För på SI får man använda 50/200 timmar från familjen...



Känn dig fri att maila mig/adda facebook om du har fler frågor, funderingar eller vad det nu kan vara :) lycka till med allt!

Nathalie Pettersson, [email protected]



Kramkram



SKRIVET DEN: 2010-06-10 KL: 01:55:55 URL: http://nathalieinamerica.blogg.se/



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här:

Follow on Bloglovin