Maat!
2009-11-19 / 17:36:34 / Första tiden i London

Min mat har tagit slut. Jag har bara bananerna och halva påsen med morötter kvar. Men är inte sugen på det så sitter nu och väntar på den spanska tjejen så jag kan tvinga med henne och gå och handla med mig! Men hon är på någon intervju eller nåt. Aja, bara att sätta och vänta vackert!

Hittade en bild som jag måste tagit på trappan ner till där mitt rum ligger här på hotellet. Det är fem våningar högt, ingen hiss och små smala, branta trappor. Tur att jag inte fick ett rum högst upp då! Var en himla kamp att få ner alla mina tunga väskor bara för denna trappa. Förstår dock inte hur jag ska få upp dem igen imorgon. Ner kunde dem rulla lite lätt medan jag flög efter, men mina armar är inte starka nog för att bära dem, samtidgt som jag måste hålla kolla på trappstegen och mina fötter!


Haha, vad skitigt det ser ut. Förstår inte varför man har mattor inomhus sådär. Så himla äckligt! De andra trapporna som går upp är åtminstone fina.


4 Kommentarer
mor:

Madde! Du äter väl varm mat varje dag? Så mycket som du springer omkring. Ät regält.Kraaaaam /mor



SKRIVET DEN: 2009-11-19 KL: 19:23:35
Anonym:

haha, det är inte så lätt att äta varm mat när man inte kan tillaga något. Vill ju inte äta på restaurang själv heller :P Men har värmt pasta här i micron, så du kan vara lugn!



SKRIVET DEN: 2009-11-19 KL: 19:38:45
Linda:

Håller med mamma, ät mat! Köp takeaway i alla fall. Om du åkt till London själv kan du väl gå på restaurang själv hihi...kram



SKRIVET DEN: 2009-11-19 KL: 22:57:31
Anonym:

Men jag äter mat!!! Bara för att man äter kall mat vissa gånger betyder det inte att man inte äter bra mat, right? :P



SKRIVET DEN: 2009-11-19 KL: 23:57:55



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här:

Follow on Bloglovin